Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εζέλ: Κάτι επικίνδυνο ετοιμάζει ο Τεφό, όμως η ζωή έχει άλλα σχέδια...

Εζέλ: Κάτι επικίνδυνο ετοιμάζει ο Τεφό, όμως η ζωή έχει άλλα σχέδια...
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 14.09.2011 | 08:16
Πρώτη δημοσίευση: 14.09.2011 | 08:04

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00, στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Εζέλ ακολουθεί τον Τεμούζ και προλαβαίνει να τον σταματήσει πριν κάνει κακό στον Αλί και στους άλλους.

Ο Τεφό συνέρχεται μια εβδομάδα μετά και ο Αλί του ζητά ν’ αφήσει τη δουλειά όταν βγει από το νοσοκομείο. Του λέει ότι δεν θα του επιτρέψει να θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά του και ότι δεν θα είναι πια στο πλάι του εξαιτίας του λάθους που έκανε. Ο Τεφό είναι πολύ θυμωμένος μαζί του. Όταν βγαίνει από το νοσοκομείο και φτάνει στο σπίτι, συνειδητοποιεί ότι ο Αλί μπορεί να έχει δίκιο.

Η Εσάν και ο Τζεγκίζ παίρνουν διαζύγιο. Ο Τζεγκίζ προσποιείται ότι είναι χαρούμενος και παράλληλα, προσπαθεί να πάρει τον δικαστή με το μέρος του δωροδοκώντας τον.

Ο Τεφό πάει τη Σεμπνέμ στην μητέρα του και της ζητά να μείνει εκεί για λίγο. Η Σεμπνέμ καταλαβαίνει ότι ο Τεφό θα κάνει κάτι επικίνδυνο και ότι...
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Έξαλλος γνωστός δημοσιογράφος του ANT1 με το  κακό  αστείο του Βαγγέλη Περρή στο Rodeo! [pic] Έξαλλος γνωστός δημοσιογράφος του ANT1 με το "κακό" αστείο του Βαγγέλη Περρή στο Rodeo! [pic]
  2. Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι στο «Your Face Sounds Familiar» Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι στο «Your Face Sounds Familiar»