Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου… ΣΚΑ(ε)Ϊ για την Ελλάδα

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου… ΣΚΑ(ε)Ϊ για την Ελλάδα

Η γνωστή ηθοποιός θα συντονίσει τις εγχώριες… μάχες!

Ακόμα ένα δελτίο Τύπου ήρθε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του Newsit. Αυτή τη φορά η είδηση… έσκασε στον ΣΚΑΪ. Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο, η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα αναλάβει επίσημα πλέον, την παρουσίαση της εκπομπής «Ι love gr» που επιστρέφει την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Χαρακτηριστικά, το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ αναφέρει:

«Η Δήμητρα, με το κέφι της, το χιούμορ της και την ανατρεπτική της ματιά θα προσκαλεί το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίζει κάθε εβδομάδα, την πιο αγαπημένη του περιοχή.

Στην τρίτη φάση της εκπομπής θα διαγωνιστούν οι 40 περιοχές της Ελλάδας έτσι όπως ψηφίστηκαν από τον κόσμο στην προηγούμενη φάση.

Ως σήμερα, οι τηλεθεατές έχουν επιλέξει, με τις ψήφους τους, 40 αγαπημένους προορισμούς, που  θα «κονταροχτυπηθούν» για το «έπαθλο»: την ανάδειξη της πιο αγαπημένης ελληνικής περιοχής.

Το ταξίδι θα κρατήσει 10 εβδομάδες.

Σε κάθε εκπομπή διαγωνίζονται τέσσερις περιοχές, από τις οποίες, όμως, μία μόνο παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του Ιουνίου. 

Οι 40 περιοχές που διαγωνίζονται είναι οι εξής:

1) Μάνη – Κύθηρα,   Σάμος -Λέσβος

2) Σέρρες-Νάουσα,  Χανιά -Ρέθυμνο

3) Τρίκαλα –Καρδίτσα (λίμνη Πλαστήρα),  Αλόννησος- Ψαρά

4) Καβάλα-Δράμα,  Κάρπαθος – Κάλυμνος

5) Γρεβενά -Κόνιτσα, Σύμη -Κίμωλος

6) Φλώρινα -Kαστοριά ,   Φολέγανδρος -΄Ιος

7) Κόρινθος-Καλαμάτα , Σύρος -Τήνος

8) Μετέωρα- Μονεμβασιά,  Παξοί -Λευκάδα

9) Σύβοτα – Πύλος,  Κεφαλονιά- Ιθάκη

10) Μεθώνη, Κορώνη, Φοινικούντα- Λεωνίδιο,  Νάξος –Αμοργός»

Να θυμίσουμε ότι η Δήμητρα Παπαδοπούλου την τηλεοπτική περίοδο 2006-2007, παρουσίαζε στην ΕΡΤ το τηλεπαιχνίδι «Πως τον Λεν’ τον Ποταμό». Την ίδια περίοδο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΡΤ ήταν ο Χρήστος Παναγόπουλος που πλέον είναι Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΣΚΑΪ.

Έτσι, μετά από τους Λυριτζή, Οικονόμου και Τσαπανίδου, ο Παναγόπουλος «έκλεισε» τώρα και την Παπαδοπούλου. Πολλοί μάλιστα λένε ότι… έπεται συνέχεια μετακομίσεων από ΕΡΤ σε ΣΚΑΪ! Αλλά περισσότερες πληροφορίες, σύντομα στο Newsit!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε