Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά στο Newsit για το… ευτυχές γεγονός!

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά στο Newsit για το… ευτυχές γεγονός!

Το ότι διανύουμε μία δύσκολη περίοδο είναι γνωστό. Το ότι και στο τηλεοπτικό τοπίο η κατάσταση δεν είναι καθόλου… ανθηρή, επίσης είναι γνωστό.

Εκπομπές κόβονται από τη μία στιγμή στην άλλη και η κατάσταση που επικρατεί είναι εντελώς δυσοίωνη για το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν. Ελάχιστοι, μετρημένοι στα δάχτυλα, είναι οι παρουσιαστές που γνωρίζουν από τώρα ότι θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να είναι on air. Και αναφερόμαστε σε πρωτοκλασάτα ονόματα που έχουν μάλιστα σημειώσει και εξακολουθούν να σημειώνουν πετυχημένη πορεία στο χώρο.

Για όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα είναι ευτυχές το ότι δύο συμπαθέστατοι κι ικανότατοι παρουσιαστές ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους και θα συνεχίσουν την εκπομπή τους και την επόμενη σεζόν.

Ο λόγος για το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου που με ανακοίνωση από το STAR επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν. Το «Φώτης και Μαρία Live» πήρε το πράσινο φως για να είναι στο τηλεοπτικό τοπίο και του χρόνου αφού οι δύο παρουσιαστές ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με το κανάλι της Κηφισιάς μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2013.

Λογικό λοιπόν ο Φώτης και η Μαρία να είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή. Σε επικοινωνία μάλιστα που είχαμε με τη Μαρία Μπακοδήμου μας είπε πως «ναι, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί πέρα από το ότι η εποχή είναι πολύ δύσκολη κι όλοι έχουμε αγωνία για τις δουλειές μας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και για τη συνεργασία μας με το STAR τα τελευταία τρία χρόνια. Οπότε ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί σε μία εκπομπή που έχει ρολάρει μία χαρά και αυτό σημαίνει ότι έχει πάρει και το χρόνο της. Επίσης, είμαστε χαρούμενοι γιατί και οι συνεργάτες μας μπορούν να δουλέψουν πιο ήρεμα και να μην έχουν ανασφάλεια για το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη χρονιά».

Όσο για το αν πρόκειται να κάνουν αλλαγές, η παρουσιάστρια διευκρίνισε ότι «δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στους συνεργάτες μας. Θα συνεχιστεί αυτό το concept και όπως γίνεται κάθε φορά θα γίνουν κάποιες ανανεωτικές αλλαγές και φρεσκαρίσματα στη θεματολογία».

Άλλωστε ο Φώτης και η Μαρία έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι από την πορεία της εκπομπής τους καθώς και με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, στο δυναμικό κοινό που ενδιαφέρει ιδιαίτερα το STAR, η πορεία τους είναι ανοδική. Κάτι που ευχαριστιούνται ιδιαίτερα οι δύο παρουσιαστές, αφού όπως μας είπε η Μαρία Μπακοδήμου «είναι μία εκπομπή που τη χαιρόμαστε αφού και τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους τηλεθεατές αλλά και οι τηλεθεάσεις είναι καλές, οπότε μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να έχουμε μεγάλη αγωνία».

Αγωνία λοιπόν τέλος για το Φώτη και τη Μαρία αλλά και τους συνεργάτες της αφού θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν την εκπομπή τους προσφέροντας στους τηλεθεατές το γέλιο που, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε