Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Τσαπανίδου φέρνει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη

Η Τσαπανίδου φέρνει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη

Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε στον ΑΝΤ1. Αν και έως τώρα η μάχη της πρωινής παρέας Φερεντίνου-Χρηστίδου ήταν με τους Λιάγκα –Σκορδά… τσουπ σκάει κι άλλος μονομάχος και μάλιστα τους πληγώνει εκεί που πονάνε, δηλαδή στο δυναμικό κοινό που είναι αυτό που κοιτάζουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον ΑΝΤ1.

Χθες λοιπόν, το ζευγάρι του MEGA προηγήθηκε με διαφορά από το δίδυμο του ΑΝΤ1 σημειώνοντας μέσο όρο 25,8 στο γενικό σύνολο και 24,5 στο δυναμικό κοινό έναντι 20,5 και 21,2. Ωστόσο, στο δυναμικό κοινό η Πόπη Τσαπανίδου κατάφερε να βρεθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης σημειώνοντας 23,2 ενώ στο γενικό σύνολο έμεινε πίσω με 17,8 μέσο όρο. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό η εκπομπή «Σκάι τώρα» που παρουσιάζει η δημοσιογράφος στο ΣΚΑΪ σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, τόσο λόγω της έντονης ειδησεογραφίας όσο και λόγω της ίδιας που παρουσιάζει με ψυχραιμία και με το δικό της αξιοπρεπή τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να κερδίζει τους τηλεθεατές. Λογικό λοιπόν η Τσαπανίδου με την εκπομπή της να φέρνει τα πάνω κάτω στη μάχη της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης διεκδικώντας μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών και προκαλώντας προβλήματα ιδιαίτερα στο Μαρούσι που προσπαθεί να βρει το δρόμο του.

Ωστόσο, ακόμα στο κανάλι του Αμαρουσίου παραμένουν ψύχραιμοι και προσπαθούν να στρώσουν την εκπομπή για να αποφέρει τα ποθητά νούμερα τηλεθέασης. Το αν τα καταφέρουν ή όχι, θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Πάντως, όπως φαίνεται, λόγω της έντονης ειδησεογραφίας, δεν αποκλείεται να δούμε τελικά πιο πολλή ειδησεογραφία στη θεματολογία της «πρωινής παρέας» του ΑΝΤ1.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε