Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Βίκυ Καγιά… διδάσκει

Το θυμάστε το Next Top Model που παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά στον ΑΝΤ1; Ε, όπως φαίνονται τα πράγματα, θα κάνετε καιρό να το δείτε ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες καθώς η εκπομπή δεν βρίσκεται στα σχέδια των υπευθύνων του ΑΝΤ1 για να βγει μέσα στη σεζόν.

Ωστόσο η παρουσιάστρια έχει άλλα σχέδια και μπορεί να μην έχει προς το παρόν κάποια τηλεοπτική εκπομπή αλλά σκοπεύει να διδάξει.

Η Βίκυ Καγιά λοιπόν προχωρά στην πραγματοποίηση ενός fashion school. Οι σπουδαστές δεν θα είναι μόνο επίδοξα μοντέλα αλλά θα μαθαίνουν τα πάντα γύρω από τη μόδα. Η σχολή αυτή μάλιστα ετοιμάζεται εδώ και καιρό με ιδιαίτερη προσοχή από την Καγιά καθώς θα είναι το πρώτο fashion school στη χώρα μας που οι σπουδαστές του θα διδάσκονται τα πάντα γύρω από το χώρο της μόδας. Άλλωστε το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια γνωρίζει το αντικείμενο καθώς έχει διαπρέψει στο συγκεκριμένο χώρο. Έτσι, από το Νοέμβριο η Βίκυ θα κάτσει στην έδρα της και θα διδάξει τους σπουδαστές της σχολής όσα έχει μάθει τόσα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού παρέμεινε στην Αθήνα και απουσίαζε από τις… κοσμικές παραλίες αφού προετοίμαζε το fashion school.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στη σχολή θα διδάξουν αρκετά γνωστά πρόσωπα από το χώρο της μόδας, όπως ο make up artist Φρέντι Καλομπράτσο.

Να διευκρινίσουμε ότι η σχολή αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΝΤ1 αλλά είναι κάτι που ετοιμάζει με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα η Βίκυ Καγιά μαζί με τους συνεργάτες της.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε