Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Απόψε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Τι θα γίνει σήμερα στην αγαπημένη σας σειρά.

Κατάφερε να χτυπήσει κόκκινο στα μηχανάκια τηλεθέασης. Η καθημερινή σειρά του MEGA «Η Ζωή της άλλης» ολοκληρώνει σήμερα στις 9 το βράδυ τον πρώτο κύκλο της με την προβολή του 201ου επεισοδίου. Από την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη στο prime time αφού οι υπεύθυνοι του MEGA βρήκαν τη σειρά που κάνει χρυσές τηλεθεάσεις.

Και δεν είναι τυχαίο αφού πολλοί από τους συντελεστές είναι από τους καλύτερους. Άλλωστε μόνο το όνομα της Κάτιας Δανδουλάκη λέει πολλά! Αξίζει να τους αναφέρουμε γιατί όλοι μαζί συνετέλεσαν στο να γίνει η σειρά μία από τις αγαπημένες των τηλεθεατών:

Διασκευή σεναρίου: Γιώργος Χρυσοβιτσάνος
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης, Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση παραγωγής: ΑΝΩΣΗ

Με την Κάτια Δανδουλάκη, στο ρόλο της Κάτιας
και τους (αλφαβητικά): Όθωνα Μεταξά (Στέφανος), Αθηνά Οικονομάκου (Ξένια), Μάνο Παπαγιάννη (Χάρης), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Ελπίδα)

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης (Μάνος), Βασίλης Κούκουρας (Μιχάλης), Κώστας Κρομμύδας (Σωτήρης), Ασπασία Μηλιαράκη (Αμάντα), Νίκη Παλληκαράκη (Βάσω), Κατερίνα Σαβράνη (Βιβή), Οδυσσέας Σταμούλης (Ηλίας), Βαλέρια Χριστοδουλίδου (Έλενα), Δώρα Χρυσικού (Μαίρη)
Στο ρόλο του μυστήριου άντρα ο Νίκος Δαδινόπουλος
Στο ρόλο της Σοφίας η Μαίρη Βιδάλη
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου, ο Μιχάλης Μητρούσης

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Πάνος Βλάχος (Τζώρτζης), Μαρία Ιωάννου (Μελίνα), Παρασκευή Κατσάνη (Τόνια), Μιχάλης Μαρκάτης (Στάθης), Ευγενία Παναγοπούλου (Ντορίτα), Ορφέας Παπαδόπουλος (Φάνης), Εύα Πετρίδη (Θάλεια), Έφη Ρευματά (Ζέτα), Νταίζη Σεμπεκοπούλου (Φωτεινή), Ορέστης Τρίκας (Νικόλας).

Υπόθεση τελευταίου επεισοδίου
O Χάρης διαμαρτύρεται στον Κώστα για τη συμπεριφορά της Νάνσυ. Ο μυστήριος άντρας από το παρελθόν της Κάτιας εμφανίζεται στην Αθήνα και επιχειρεί να προσεγγίσει τον Φάνη. Η Τόνια βρίσκει στην τσέπη του Σωτήρη ένα σημείωμα για τις δύο προκαταβολές που του χρωστάει η Κάτια. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ξένια τα πραγματικά του αισθήματα γι’ αυτήν και φεύγει, αφήνοντάς τη σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο Χάρης αποκαλύπτει στον Γιάννη ότι είναι ζευγάρι με την Ελπίδα. Η Κάτια πιάνει με κόπο ένα μολύβι και αρχίζει να γράφει κάτι σε ένα χαρτί…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε