Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για το «Master Chef»

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για το «Master Chef»

Μετά από πολλές περιπέτειες, το «Master Chef» βγήκε στον αέρα και ολοκληρώνονται τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια, αλλά, όπως σας έχω γράψει αρκετές φορές μέσα από το Newsit, το ριάλιτι μαγειρικής κινδυνεύει να ρίξει τίτλους τέλους, χωρίς όμως, να έχει ανακηρυχτεί ο τελικός νικητής.

Οι εργαζόμενοι, που παραμένουν απλήρωτοι, αρνούνται να εργαστούν, με αποτέλεσμα να έχει παγώσει το γύρισμα του τελικού. Άλλωστε, η εταιρεία παραγωγής, το STUDIO ATA… πέταξε το μπαλάκι στο MEGA για το γύρισμα του τελικού και αφού «έφτασε ο κόμπος στο χτένι», ή αλλιώς «το τελευταίο επεισόδιο στις οθόνες μας», το κανάλι της Μεσογείων έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι

«Αναβάλλεται η διεξαγωγή και η μετάδοση του τελικού του MastercChef.

Οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και τους εργαζόμενους στην εκπομπή συνεχίζονται, με στόχο την επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Ελπίζοντας στη θετική κατάληξη των συζητήσεων, που θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ο τελικός αργότερα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του Master Chef για τη στήριξή τους».

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν, το MEGA μας ενημερώνει κι επίσημα για όσα σας έχω γράψει μέσα από το Newsit, ότι γίνονται δηλαδή προσπάθειες για να βρεθεί λύση, να πληρωθούν οι εργαζόμενοι κάποιο μέρος από τα χρήματα που τους οφείλονται και να δεχτούν να κάνουν το τελευταίο γύρισμα. Αλλιώς… δεν θα μάθουμε ποτέ ποιος θα είναι ο δεύτερος έλληνας «Master Chef», αφού ο πρώτος είναι ο Άκης Πετρετζίκης.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου, γίνονται συνεχώς επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών για να βρεθεί λύση, αλλά όσο και αν προσπαθούν να τα… μαγειρέψουν, η λύση είναι μία: να πληρωθούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι. Το από πού θα τα πάρουν… είναι ένα μυστήριο, αφού τόσο ο σταθμός, όσο και η εταιρεία παραγωγής πετούν το μπαλάκι ο ένας στον άλλο. Το σίγουρο πάντως είναι πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέχρι τον Ιούνιο και έως τότε, ή θα έχουμε «θετική εξέλιξη», όπως επισημαίνεται και στο δελτίο Τύπου, είτε… πάμε για άλλα!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤHN KATHΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT “MEDIA”

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε