Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Η επίθεση των Καραμεροχαριτάτων

Από αλλού περιμέναμε την ψυχαγωγία κι από αλλού ήρθε!

Πρεμιέρα με γρήγορους ρυθμούς, πολλά θέματα και εμφανή την προσπάθειά τους να κρατήσουν την πρωτιά στο γενικό σύνολο τηλεθέασης έκαναν σήμερα και ο Γιώργος Καραμέρος με το Σπύρο Χαριτάτο.

Το ότι το «10 με 1 μαζί» αποφάσισε να κάνει πρεμιέρα την ίδια μέρα με τον «Καφέ με την Ελένη» αποδεικνύει πολλά. Οι παρουσιαστές είναι σίγουροι ότι μπορούν να κρατήσουν την πρωτιά και είναι αποφασισμένοι να το κάνουν με κατά μέτωπο επίθεση.

Ενδυναμώνοντας το «πάνελ» με την παρουσία του Βασίλη Δρυμούση που έχει πάντα ένα… καυστικό σχόλιο για όλους (κάτι που έλειπε πέρυσι από την εκπομπή τους) αποδεικνύει επίσης ότι προσπαθούν να κερδίσουν την Ελένη Μενεγάκη και στο «παρεΐστικο» κλίμα.

Ένα κλίμα που ενισχύεται με την παρουσία και της Νανάς Παλαιτσάκη που γνωρίζει πώς να… μπουρλοτιάσει ένα θέμα με ιντριγκαδόρικες πινελιές!

Το ότι οι Vegas τραγούδησαν στο στούντιο της infotainment εκπομπής αποδεικνύει ακόμα περισσότερο το ότι το δίδυμο του ΑΝΤ1 θέλει να «χτυπήσει» και στο νεανικό κοινό. Καλή η ενημέρωση αλλά με τόσα προβλήματα που έχουν οι τηλεθεατές θέλουν το γελάκι τους, θέλουν και το χαβαλέ τους, θέλουν και λίγο να χαλαρώσουν…! Και οι Καραμεροχαριτάτοι θέλουν τα νουμεράκια τους κι είναι έτοιμοι να βουτήξουν και στο (entertain-)nment αφού έδειξαν ότι τα πάνε καλά στο info (-rmation)!

Το δίδυμο του Αμαρουσίου φαίνεται ότι το καλοκαίρι εργάστηκε σκληρά, ενισχύοντας την εκπομπή του με αρκετά που έλειπαν από αυτήν, και δεν αφέθηκε στα «15 χρόνια» παρουσίας στο τηλεοπτικό τοπίο, όπως έκανε η Μενεγάκη. 

Αν κι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε τα όποια συμπεράσματα, οι Καραμεροχαριτάτοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και το κέφι από την Ελένη Μενεγάκη αφού η infotainment εκπομπή του ΑΝΤ1 βγήκε με πιο πολλή τρέλα και κέφι από την «ψυχαγωγική εκπομπή» του ALPHA.

Τελικά, από αλλού περιμέναμε το κέφι και από αλλού μας ήρθε…!

Το πιο πιθανό είναι το ραβασάκι της AGB αύριο να δίνει πρωτιά στην Ελένη Μενεγάκη αφού είναι το πρόσωπο που απασχόλησε πολύ όλο το καλοκαίρι με την προσωπική ζωή της! Αν αυτό δεν συμβεί και ο Γιώργος Καραμέρος με τον Σπύρο Χαριτάτο πάρουν έστω και οριακή πρωτιά, τότε στην εκπομπή της Ελένης θα γίνουν… πολλά!

Σίγουρα όμως αν οι δύο πρωινές εκπομπές συνεχίσουν με τους ίδιους σημερινούς ρυθμούς και θεματολογία, τότε θα φτάσουμε στα περυσινά δεδομένα: η Ελένη Μενεγάκη να «πουλά» πολύ ως θέμα σε εκπομπές αλλά όχι ως οικοδέσποινα του «Καφέ» της!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε