Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Καληνύχτα EURO, καλημέρα Oλυμπιακοί Αγώνες! Νέα πρόκληση για την ΕΡΤ

Καληνύχτα EURO, καλημέρα Oλυμπιακοί Αγώνες! Νέα πρόκληση για την ΕΡΤ

Σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς κινήθηκε η ΕΡΤ τον Ιούνιο, κάνοντας…προθέρμανση για το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός του πλανήτη! Που κινήθηκαν οι τηλεθεάσεις και τι ακολουθεί όλο το καλοκαίρι !

Από τις 7 Ιουνίου ως την 1 Ιουλίου, η δημόσια τηλεόραση, ζούσε κάθε μέρα με την ένταση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου! Ήταν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού, τουλάχιστον ως τα τέλη Ιουλίου, που προετοιμαζόμαστε για το ακόμα μεγαλύτερο ραντεβού! Αυτό που περιμένουμε πως και πως κάθε τέσσερα χρόνια και είναι το μεγαλύτερο “τεστ” για την ΕΡΤ. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

30 αγώνες μεταδόθηκαν από την ΕΤ1, ένας από τη ΝΕΤ (Tσεχία-Πολωνία στις 16 Ιουνίου) και άλλος ένας -σε μαγνητοσκόπηση- από την ΕΤ3!

H τηλεθέαση κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, τέτοια που το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, βλέπει μόνο σε τέτοια τηλεοπτικά γεγονότα και η ΝΕΤ, αντίστοιχα, σε περιόδους Ολυμπιακών Αγώνων και…Eurovision. 

H έναρξη του EURO για την Εθνική μας, κόντρα στην Πολωνία έφερε την ΕΤ1 από το…0,2% στο αστρονομικό 71%!

Μέχρι και 62,1% του τηλεοπτικού κοινού είδε τον αγώνα με τον μέσο όρο να αγγίζει το 51%! Στο νεανικό κοινό η τηλεθέαση δεν έπεσε κάτω από το 50% και εκτοξεύθηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα στο 72,3%!

To δεύτερο παιχνίδι κινήθηκε στα ίδια επίπεδα με την πρεμιέρα, αν και απέναντι έπαιζε η τελευταία εκπομπή της σεζόν του Λάκη Λαζόπουλου!

Δείτε τι ακολουθεί όλο το καλοκαίρι στην ΕΡΤ


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε