Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Καβογιάννη, Αθερίδης και Χαραλαμπόπουλος έβαλαν φωτιά!

Αναμφισβήτητα πρόκειται για τρεις πολύ καλούς ηθοποιούς. Οι Μαρία Καβογιάννη, Θοδωρής Αθερίδης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχουν φανατικούς θαυμαστές που τους ακολουθούν πιστά στις επιλογές του, είτε αυτές είναι στο θέατρο είτε στην τηλεόραση.

Έτσι και χθες οι τρεις ηθοποιοί έβαλαν φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλά νούμερα.
H σειρά «Πίσω στο σπίτι» που πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης σημείωσε μέσο όρο 47,7 στο γενικό σύνολο και 51,3 στο δυναμικό κοινό κατακτώντας μάλιστα την κορυφή του «TOP 20» της χθεσινής μέρας. Το «Wipe out» του ΑΝΤ1 που κοντραρίστηκε μαζί του στη μάχη της τηλεθέασης σημείωσε 19,8 και 25,2 αντίστοιχα.

Οι υψηλές τηλεθεάσεις για το MEGA συνεχίστηκαν και την επόμενη ώρα με την προβολή του δεύτερου επεισοδίου της σειράς «Με λένε Βαγγέλη» που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Η κωμική σειρά έκανε μέσο όρο 45,1 στο γενικό σύνολο και 51,3 στο δυναμικό κοινό ενώ απέναντι η Νάντια Μπουλέ με το «Black out» σημείωσε 20,1 στο γενικό σύνολο και 27,8 αντίστοιχα.

Υψηλά ποσοστά μεν για την εκπομπή του ΑΝΤ1 αλλά είναι εμφανές ότι η μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού προτίμησε την ελληνική σειρά. Κι αυτό είναι κάτι που αξίζει να το λάβουν υπόψη τους τα κανάλια που φέτος έχουν περιορίσει πολύ την παραγωγή τους.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε