Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κομμένος ο Sakis Ρουβάς

Γρηγόρης Μελάς |
Κομμένος ο Sakis Ρουβάς
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.02.2010 | 17:46
Πρώτη δημοσίευση: 12.02.2010 | 17:46

Ποιοι δεν θέλουν τον pop star; Μάθετε ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι της ΕΡΤ για τη βραδιά της Eurovision.

Μπορεί απόψε ο Sakis Ρουβάς να είναι στο «X Factor» που θα αναδείξει το διαγωνιζόμενο που έχει το «X» αλλά φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι έχουν βάλει… Χ στον Sakis. Αλλά να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Όπως έχουμε γράψει, στις 12 Μαρτίου θα γίνει στο «Studio Alpha» ο διαγωνισμός για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Συνηθίζεται λοιπόν κάθε χρόνο σε αυτή την εκδήλωση να είναι καλεσμένος ο καλλιτέχνης που είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο φεστιβάλ της προηγούμενης χρονιάς. Έτσι, πρέπει στις 12 Μαρτίου να εμφανιστεί ο Σάκης Ρουβάς που είχε τραγουδήσει το «This is our night», εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο φεστιβάλ που είχε γίνει στη Μόσχα.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, καλεσμένοι θα είναι ο Jon Lilygreen and the Islanders που με το τραγούδι τους «Life looks better in spring»  θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Όσλο. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ έχουν προτείνει ακόμα και στην Κατερίνα Αυγουστάκη να βρεθεί επί σκηνής και να τραγουδήσει δύο με τρία τραγούδια. Όχι μόνο το «Enjoy the day» αλλά και ένα με δύο ακόμη δικά της τραγούδια.

Ενώ λοιπόν θα ακουστεί το «αποκλεισμένο» τραγούδι, φαίνεται πως κάποιοι… αποκλείουν τον Ρουβά από τη διοργάνωση και δεν πρόκειται στις 12 Μαρτίου να τον καλέσουν ως guest, όπως τον Jon Lilygreen και την Κατερίνα Αυγουστάκη.

Το ερώτημα είναι το ποιοι… κόβουν τον Sakis και γιατί! Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, κάποιοι στην ΕΡΤ θεωρούν ότι πρέπει να τον καλέσουν ώστε να μην δημιουργηθούν… αρνητικά σχόλια! Όλα όμως, είναι ακόμα υπό συζήτηση και σε… διαπραγματεύσεις. Αλλά για κάθε νεότερη εξέλιξη, θα το μάθετε στο Newsit!

 
Γρηγόρης Μελάς
Tags: EUROVISION


   Διαδώστε αυτό το άρθρο