Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λεβέντης και Γκαγκάκη έκαναν… παρέλαση και αποκάλυψαν πολλά!

Λεβέντης και Γκαγκάκη έκαναν… παρέλαση και αποκάλυψαν πολλά!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.10.2010 | 14:54
Πρώτη δημοσίευση: 29.10.2010 | 14:54

Ποιος έπεισε τη Lady Gagaki να βγει μπροστά από τις κάμερες και πώς είναι οι σχέσεις Μουρατίδη-Θεοφάνους

Την… παρέλαση στα κανάλια ενόψει της αποψινής πρεμιέρας του X FACTOR έκαναν ο Γιώργος Λεβέντης και η Κατερίνα Γκαγκάκη. Και εδώ που τα λέμε, έκαναν πολύ καλά να προβάλλουν το πρόγραμμά τους αφού εκτός από μέλη της κριτικής επιτροπής είναι και στελέχη του ΑΝΤ1.
 
Έτσι ο Γιώργος Λεβέντης μίλησε στην «Πρωινή μελέτη» και η Κατερίνα Γκαγκάκη στο «Πολύ μπλα μπλα». Τους παρακολουθήσαμε και σας αναφέρουμε μερικά από τα βασικά στοιχεία των όσων είπαν.
 
Ο Γιώργος Λεβέντης μεταξύ άλλων μίλησε και για το «ανταγωνιστικό» GREEK IDOL λέγοντας πως δεν τον αγχώνει καθόλου αλλά… φοβάται μήπως η αγορά δεν αντέξει δύο παρόμοια προγράμματα. Επίσης, μίλησε και για το ανανεωμένο σκηνικό του X FACTOR αλλά και ότι ο Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Θεοφάνους έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν και να σέβονται περισσότερο ο ένας τον άλλον.
 
Η Κατερίνα Γκαγκάκη μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο… υπαίτιος για να βγει μπροστά από τις κάμερες είναι ο Γιάννης Λάτσιος που την έπεισε γιατί στις συσκέψεις είχε άποψη και κρίση για όλα. Έτσι «γεννήθηκε» η Lady Gagaki.
 
Επίσης, αν και σήμερα είναι η πρεμιέρα του τρίτου X FACTOR η Γκαγκάκη… ανακοίνωσε πως σκοπός του ΑΝΤ1 είναι να υπάρξει και τέταρτο μέρος του talent show.
 
Προς το παρόν πάντως, απόψε το βράδυ στις 9 κάνει πρεμιέρα το τρίτο X FACTOR με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και -απ’ όσο μπορέσαμε να καταλάβουμε από τις οντισιόν- με διαγωνιζόμενους που διαθέτουν αρκετές καλές φωνές.
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο