Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Λεβέντης και Γκαγκάκη έκαναν… παρέλαση και αποκάλυψαν πολλά!

Ποιος έπεισε τη Lady Gagaki να βγει μπροστά από τις κάμερες και πώς είναι οι σχέσεις Μουρατίδη-Θεοφάνους

Την… παρέλαση στα κανάλια ενόψει της αποψινής πρεμιέρας του X FACTOR έκαναν ο Γιώργος Λεβέντης και η Κατερίνα Γκαγκάκη. Και εδώ που τα λέμε, έκαναν πολύ καλά να προβάλλουν το πρόγραμμά τους αφού εκτός από μέλη της κριτικής επιτροπής είναι και στελέχη του ΑΝΤ1.
 
Έτσι ο Γιώργος Λεβέντης μίλησε στην «Πρωινή μελέτη» και η Κατερίνα Γκαγκάκη στο «Πολύ μπλα μπλα». Τους παρακολουθήσαμε και σας αναφέρουμε μερικά από τα βασικά στοιχεία των όσων είπαν.
 
Ο Γιώργος Λεβέντης μεταξύ άλλων μίλησε και για το «ανταγωνιστικό» GREEK IDOL λέγοντας πως δεν τον αγχώνει καθόλου αλλά… φοβάται μήπως η αγορά δεν αντέξει δύο παρόμοια προγράμματα. Επίσης, μίλησε και για το ανανεωμένο σκηνικό του X FACTOR αλλά και ότι ο Νίκος Μουρατίδης και ο Γιώργος Θεοφάνους έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν και να σέβονται περισσότερο ο ένας τον άλλον.
 
Η Κατερίνα Γκαγκάκη μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο… υπαίτιος για να βγει μπροστά από τις κάμερες είναι ο Γιάννης Λάτσιος που την έπεισε γιατί στις συσκέψεις είχε άποψη και κρίση για όλα. Έτσι «γεννήθηκε» η Lady Gagaki.
 
Επίσης, αν και σήμερα είναι η πρεμιέρα του τρίτου X FACTOR η Γκαγκάκη… ανακοίνωσε πως σκοπός του ΑΝΤ1 είναι να υπάρξει και τέταρτο μέρος του talent show.
 
Προς το παρόν πάντως, απόψε το βράδυ στις 9 κάνει πρεμιέρα το τρίτο X FACTOR με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και -απ’ όσο μπορέσαμε να καταλάβουμε από τις οντισιόν- με διαγωνιζόμενους που διαθέτουν αρκετές καλές φωνές.
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε