Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

MEGA και ΑΝΤ1 ανεβάζουν τις θερμοκρασίες

 Αργεντινή εναντίον Τουρκίας

Ένα καινούργιο μέτωπο στον πόλεμο μεταξύ MEGA και ΑΝΤ1 πρόκειται να ανοίξει από το τέλος Αυγούστου ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τις θερμοκρασίες στο τηλεοπτικό τοπίο. Μπορεί το κανάλι της Μεσογείων να άφησε το κανάλι του Αμαρουσίου να χαρεί τις «Χίλιες και μία νύχτες» του αλλά λίγο πριν τελειώσει ο μήνας πρόκειται να αντεπιτεθούν. Έτσι απέναντι από την τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1 το MEGA θα αντιπαραθέσει την αργεντίνικη σειρά «Patty».

Η σειρά «Patito Feo» περιγράφει τη ζωή μιας ασχημούλας έφηβης που όμως έχει ταλέντο στο τραγούδι. Αν και… ευκολοχώνευτη αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει καταφέρει με τα τραγούδια της να κερδίσει υποψηφιότητα για τα τηλεοπτικά βραβεία Emmy ως η καλύτερη νεανική σειρά κι έχει φανατικούς τηλεθεατές σε όσες χώρες έχει προβληθεί. Αυτό είδαν στο MEGA και αποφάσισαν να χτυπήσουν τις ερωτικές περιπέτειες του Ονούρ και της Σεχραζάτ δημιουργώντας οικογενειακούς καβγάδες αφού άλλο θα θέλει να βλέπει η μάνα κι άλλο η κόρη!

Οι δύο σειρές θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες τη Δευτέρα 30 Αυγούστου αλλά πράττοντας σοφά στο MEGA, την Κυριακή 29 Αυγούστου θα προβάλλουν τα δύο πρώτα επεισόδια της «Patty» για να την γνωρίσουν και –ελπίζουν- να την αγαπήσουν οι τηλεθεατές.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η σειρά θα παραμείνει στο prime time του MEGA μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου όπου θα επιστρέψει η «Ζωή της άλλης» και θα πάρει τη θέση της αφού η πετυχημένη καθημερινή σειρά έχει κλειδώσει στις 21:00. Έτσι η «Patty» θα μετακομίσει είτε στις 6 το απόγευμα είτε στις 3 το μεσημέρι. Αλλά αυτό εξαρτάται με το αν θα καταφέρει να βρεθεί άλλο σήριαλ για τις 6 το απόγευμα και μάλιστα στο κανάλι της Μεσογείων αναζητούν ένα τούρκικης προέλευσης. Αλλά γι’ αυτό θα σας πούμε σε άλλο άρθρο του Newsit κι εφόσον ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι συνεννοήσεις με τις ξένες εταιρείες που έχουν τα δικαιώματα των σειρών!

Προς το παρόν, όπως είπαμε, στο τέλος του Αυγούστου στην ελληνική τηλεόραση θα έχουμε μάχη μεταξύ Τουρκίας και Αργεντινής. Να δούμε ποια σειρά θα βγει νικήτρια και ποιο τηλεοπτικό κανάλι θα αναγκαστεί να αλλάξει τα σχέδιά του!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε