Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μετά την «Κλινική περίπτωση» πάει… ΕΡΤ

Γρηγόρης Μελάς |
Μετά την «Κλινική περίπτωση» πάει… ΕΡΤ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.01.2013 | 12:14

«Όταν κλείνει μία πόρτα, κάποια άλλη ανοίγει…»! Έτσι, μπορεί η «Κλινική περίπτωση» να έλαβε τέλος από το MEGA, αλλά η όμορφη και ερωτική «Φανή» πάει στην ΕΡΤ να κάνει κουβέντες «Γένους Θηλυκού».

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Τζένη Σταυροπούλου που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του MEGA «Κλινική περίπτωση» ερμηνεύοντας το ρόλο της «Φανής», αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας στη νέα σειρά εκπομπών «Γένους Θηλυκού» που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1.

Η εκπομπή θέλει να προβάλλει γυναίκες από όλους τους χώρους που έχουν όμως πολλά να πουν. Η εξωσωματική γονιμοποίηση, η μαγειρική, η ζωή στην τρίτη ηλικία, ο αθλητισμός, η σωστή διατροφή, η λογοτεχνία και το θέατρο, είναι κάποιες από τις θεματικές που θίγονται και γίνονται αντικείμενο χαλαρής συζήτησης ή και προβληματισμού.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής φιλοξενείται η πρόεδρος της ACTION AID και «ψυχή» αυτής της οργάνωσης στην Ελλάδα από το 1998, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, καθώς και οι εθελόντριες σε ταξίδια αλληλεγγύης της ACTION AID HELLAS στον Τρίτο Κόσμο, Λήδα Αλέπη και Άννα Κόμη Μπαϊρακτάρη.

Οι τρεις γυναίκες μιλούν στην Τζένη Σταυροπούλου για το πρόγραμμα αναδοχής παιδιών και το έργο της ACTION AID, ενώ προτείνουν τρόπους, με τους οποίους μπορούμε όλοι στην Ελλάδα της κρίσης να «ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΖΙ». Να αναφέρουμε ότι έχουν εγκριθεί 15 επεισόδια της εκπομπής «Γένους Θηλυκού» για τη φετινή σεζόν και το κόστος του κάθε 60λεπτου επεισοδίου είναι 14.888ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
Γρηγόρης Μελάς
Tags: ΕΡΤ


   Διαδώστε αυτό το άρθρο