Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 16 Δεκεμβρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Ηλίας συμβουλεύει τον Πέτρο να πει τις αλήθειες που κρύβει, για να μην πληγωθούν τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο Λουκάς διαισθάνεται ότι θα έρθουν στο φως γεγονότα, αλλά η Νόρα τού θυμίζει ότι δεν είναι πια μαζί για να προστατεύσει ο ένας τον άλλον. Η Μελίτα κάνει άλλη μια σκηνή ζηλοτυπίας στον Στέφανο και εκείνος της λέει ότι, αν δεν τον εμπιστεύεται, καλύτερα να χωρίσουν. Ο Πέτρος τα βάζει με το Στέφανο που δεν του μίλησε για την πληρωμή του μάρτυρα και του εξηγεί ότι χωρίς την κατάθεσή του, πολύ δύσκολα θα κερδίσουν τη δίκη.

Η Νταίζη υποψιάζεται, ότι ο Μπέλλος έστειλε τις φωτογραφίες στη Νόρα, γιατί θέλει να βάλει όλη την οικογένειά της φυλακή και να καρπωθεί την περιουσία τους. Ο Ηλίας συμβουλεύει το Λουκά να βρει τρόπο να κλείσει την πληγή που άνοιξε στη Νόρα. Στο δικαστήριο, η Νταίζη προσπαθεί να υπερασπιστεί την τιμή της μητέρας της…

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Φάνης παίρνει τη Λίλιαν και πηγαίνουν εκδρομή στην επαρχία. Όταν φτάνουν σε ένα αγρόκτημα της εξηγεί τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής τους. Η οικογένεια του Στέφανου κάνει ετοιμασίες για να τον υποδεχτεί.

Ο Ανδρόνικος συνεχίζει τις διαδικτυακές επαφές του με τη Φωτεινή, χωρίς βέβαια να γνωρίζει για ποιαν πρόκειται. Η Κάτια ζητάει απ’ το Μάνο να τη βοηθήσει να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος κι αυτός της το υπόσχεται.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε