Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 24 Ιανουαρίου

Δείτε τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Λευτέρης ζητάει από τη Δάφνη να μην μιλήσει στην αστυνομία για τα διαμάντια, αλλά κυρίως να μην μιλήσει στην Εύα, για να του δώσει την ευκαιρία να της εξηγήσει αυτός. Η Νταίζη συνεχίζει να απειλεί το Μπέλλο και χρησιμοποιώντας το χαρτί του φόνου του απαγωγέα, τον αναγκάζει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τα διαμάντια.

Η Δάφνη περνάει το τελευταίο νευρολογικό τεστ, που θα δείξει αν όντως έχει κινητικά προβλήματα ή αν η παράλυσή της είναι ψυχολογική. Όλη η παρέα αγωνιά και τελικά μαθαίνει ότι η Δάφνη δεν έχει σωματικό πρόβλημα, απλά αρνείται να περπατήσει. Η Μελίτα μαθαίνει για τα χρέη του Στέφανου και δεν ξέρει τι να πιστέψει. Η Νταίζη επισκέπτεται το Στέφανο και του δίνει να καταλάβει ότι η αποφυλάκισή του, θα στοιχίσει ακριβά, τόσο στον ίδιο, όσο και σε αυτούς που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Κάτια εξομολογείται στον Ανδρόνικο τις εικόνες που της έρχονται στο μυαλό από το ατύχημα στη σκάλα. Η Νάνσυ πετάει σαν σπόντα στην Ελπίδα ότι θέλει να της πει κάτι πολύ σημαντικό. Στο μεταξύ, ο Χάρης πιάνει την κακή της πρόθεση και διαπληκτίζεται μαζί της.

Η Κάτια αναγνωρίζει θαμπά στο πρόσωπο του Τζώρτζη το άλλο πρόσωπο από το ατύχημα. Ο Τζώρτζης ενημερώνει την Ξένια, που του προτείνει να ενεργήσουν άμεσα.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε