Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 28 Μαρτίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Η Νταίζη συμβουλεύει το Λουκά πριν κάνουν οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να βεβαιωθούν πως η Στέλλα είναι ζωντανή και υγιής. Η παρέα νιώθει πολύ άσχημα που αποκρύπτει από τη Νόρα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την απαγωγή. Όλοι, όμως, συνειδητοποιούν ότι ο Μπέλλος είναι πολύ επικίνδυνος και εύχονται να μην πάει κάτι στραβά.
Ο Πέτρος συμβουλεύει τη Νόρα και το Λουκά να μην ενδώσουν στους εκβιασμούς του Μπέλλου γιατί αν πάρει χρήματα στα χέρια του, αυτόματα θα αποκτήσει προσβάσεις στον υπόκοσμο. Ο Λουκάς ζητά από τον Πέτρο να μείνει μακριά από τη Στέλλα.
Ο Μπέλλος υποχωρεί στην απαίτηση της Νόρας και επιτρέπει στη Στέλλα να κάνει ένα τηλεφώνημα. Η Στέλλα εξηγεί στη Νόρα πως αν δεν του δώσουν τα λεφτά, θα την σκοτώσει. Το ποσό της αντιπρότασης, όμως, εξαγριώνει τον Μπέλλο.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Φάνης και οι οικολόγοι στην Αρκαδία ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, που όλα δείχνουν ότι θα πάρουν άσχημη τροπή. Ο Ανδρόνικος με τον Αλέξη συναντούν τον Κυριάκο κι απαιτούν να μάθουν τι του είχε ζητήσει ο Στέφανος.

Η Ξένια πέφτει από τα σύννεφα όταν συνειδητοποιεί τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της. Ορκίζει το Σωτήρη να το κρατήσει μυστικό και πηγαίνει να βρει το Φιλίππου, ζητώντας βοήθεια. Η αντίδρασή του όμως, δεν είναι αυτή που περίμενε.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε