Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 7 Ιανουαρίου

Τι θα γίνει απόψε στις αγαπημένες σας σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Ο Πέτρος ενημερώνει την Αντιγόνη ότι δεν σκοπεύει να αναλάβει την υπεράσπισή της, αυτή τη φορά. Ειδικά τώρα που όλα έχουν αποκαλυφτεί και γνωρίζει την αλήθεια για το φόνο του Χατζηβασιλείου. Η Άννα εξηγεί στο Λευτέρη ότι ο Στέφανος και η Εριέττα είναι πολύ κοντά στον εντοπισμό του. Ο Στέφανος αρνείται να βοηθήσει την Αντιγόνη στη νέα δίκη που θα γίνει για το φόνο. Εκείνη, προκειμένου να βρει νέους συμμάχους, καταφεύγει στον εκβιασμό.
 
Η Νταίζη τάσσεται στο πλευρό της, αλλά με το αζημίωτο. Η Εύα μιλά για το Λευτέρη, στη Νόρα και τη Δάφνη και όλα δείχνουν πως μια νέα σχέση γεννιέται. Ο Μπέλλος προτείνει στο Λευτέρη να μοιράσουν τα διαμάντια και ύστερα να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του. Εκείνος, όμως, διστάζει να τον εμπιστευτεί. Η Αντιγόνη καλεί το Λουκά και του κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00
 
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
 
Η Τόνια, με σημάδια από τα χτυπήματα του Σωτήρη στο πρόσωπο, εκμυστηρεύεται στην Ελπίδα το πρόβλημά της. Εκείνη προσπαθεί να την πείσει να απομακρυνθεί από το Σωτήρη. Η Στυλιανή συναντά τον Αλέξη και το Στέφανο στο ξενοδοχείο τους και τους λέει πως θα τους επιτρέψει να δουν τα αρχεία.
 
Ο Ανδρόνικος αρχίζει να ψυχαναλύει την Κάτια και από την πρώτη κιόλας συνάντηση κερδίζει την εμπιστοσύνη της. Ο Αλέξης υποψιάζεται πως τα χαρτιά στο ίδρυμα έχουν πλαστογραφηθεί.
 
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε