Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

«Μυστικά της Εδέμ»: δείτε απόψε 12 Απριλίου

«Μυστικά της Εδέμ»: δείτε απόψε 12 Απριλίου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.04.2011 | 11:43
Πρώτη δημοσίευση: 12.04.2011 | 11:43

Τι θα γίνει στην αγαπημένη σας σειρά

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Ο Πέτρος δηλώνει ότι, αν ο Λουκάς κλείσει την υπόθεση, θα παραιτηθεί από τη δικηγορία. Ο Λουκάς, όμως, δεν δέχεται αυτόν το συμβιβασμό γιατί θέλει να δει το Ρούσσο να τιμωρείται για όσα έχει κάνει. Η Στέλλα, που δίνει ελαφρυντικά στον Πέτρο για τις πράξεις του, αποφασίζει να μεσολαβήσει για να τους πείσει να συναντηθούν και να λύσουν τις διαφορές τους.
Ο Χρήστος μαθαίνει τις κινήσεις της Νταίζης, οδηγείται σε ρήξη μαζί της και την εγκαταλείπει. Ο Λουκάς προειδοποιεί την Εριέττα ότι, από τη στιγμή που δεν δέχονται την υποχώρηση του Ρούσσου, αυτός θα επιτεθεί άγρια εναντίον τους. Η Εριέττα δείχνει αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Ο Λευτέρης παρακολουθεί τη Μαρίλια και την βλέπει να βγαίνει από ένα ακριβό αυτοκίνητο που οδηγεί ένας άντρας αρκετά μεγαλύτερός της. Η Μαρίλια πείθεται να συναντήσει το Νικόλα, αλλά αρνείται να συζητήσει και να αποκαλύψει οτιδήποτε για τη νέα σχέση της.
Η Αντιγόνη διαβεβαιώνει το Στέφανο πως αν ο Πέτρος κινηθεί εναντίον του, θα του αποκαλύψει πού είναι θαμμένο το πτώμα του Αραβαντινού. Ο Λουκάς δέχεται να συναντηθεί με τον Πέτρο.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Γρηγόρης Μελάς   Διαδώστε αυτό το άρθρο