Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο Αυτιάς χτύπησε στα… αυτιά το MEGA

Γρηγόρης Μελάς |
Ο Αυτιάς χτύπησε στα… αυτιά το MEGA
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.07.2011 | 09:41
Πρώτη δημοσίευση: 12.07.2011 | 09:41

Τον τελευταίο καιρό, το καθημερινό δελτίο ειδήσεων του MEGA έχει δεχτεί μεγάλο χτύπημα από το δελτίο του ALTER.

Καθημερινά ο Νίκος Χατζηνικολάου αφήνει πίσω την Όλγα Τρέμη σημειώνοντας υψηλότερες τηλεθεάσεις πλήττοντας την εικόνα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού της Μεσογείων που είναι το βαρύ πυροβολικό της ενημέρωσής τους! Μόνο που δεν είναι το μόνο πλήγμα που δέχεται ο ενημερωτικός τομέας του MEGA.
 
Με την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από την πρωινή ενημερωτική ζώνη και την αντικατάσταση της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» από την «Elatte», η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας χάνουν αρκετές από τις τηλεθεάσεις που κέρδιζε ο ΑΝΤ1. Οι τηλεθεατές μάλιστα που φεύγουν από το κανάλι του Αμαρουσίου πηγαίνουν στο ALTER δημιουργώντας mega πρόβλημα στο MEGA που βλέπει το Δημήτρη Καμπουράκη και το Γιώργο Οικονομέα να μένουν πολύ πίσω από τον Γιώργο Αυτιά.
 
Χθες, μάλιστα Δευτέρα, ο Γιώργος Αυτιάς τους έριξε κυριολεκτικά… στα αυτιά αφήνοντας πίσω τους αντιπάλους του δέκα ολόκληρες μονάδες. Συγκεκριμένα από τις 07:00 έως τις 10:00, ο Γιώργος Αυτιάς σημείωσε μέσο όρο 26,3 ενώ οι Καμπουράκης -Οικονομέας έκαναν μέσο όρο 16,4 στο γενικό σύνολο. Η διαφορά αυτή προκαλεί επιπλέον πονοκέφαλο στα στελέχη του ενημερωτικού τομέα στη Μεσογείων που βλέπουν ότι παρά την πλούσια ειδησεογραφία το «πατροπαράδοτο» MEGA χάνει συνεχώς τηλεθεάσεις, τουτέστιν τηλεθεατές. Την ίδια ώρα, Μπουλέ και Πάτρας έκαναν 10,3 μέσο όρο.

Κανείς δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει το MEGA σε αυτήν την κατάσταση. Σκοπός τους ήταν να κρατήσουν τους Καμπουράκη-Οικονομέα στη μάχη της τηλεθέασης, μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου, μέχρι τη μέρα δηλαδή που θα παραμείνει κι ο Αυτιάς εντός μάχης. Μπορεί όμως, για να σώσουν την εικόνα της εκπομπής να αποσύρουν για καλοκαιρινή άδεια νωρίτερα τους παρουσιαστές της και να αφήσουν τους αντικαταστάτες τους να χρεωθούν τα αποτελέσματα της μάχης. Σίγουρα όμως, στη Μεσογείων πρέπει να αναθεωρήσουν πολλά πράγματα –και λάθη!- στον τομέα της ενημέρωσης μπας και κερδίσουν ξανά τους τηλεθεατές!
 

 
Γρηγόρης Μελάς

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο