Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει… την παράδοση!

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει… την παράδοση!

Μπορεί να επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο την 1η Οκτωβρίου, αρκετά αργότερα από τους αντιπάλους του, αλλά όπως αποδεικνύεται ο Γιώργος Παπαδάκης είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην πρωινή ενημέρωση.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το μηνιαίο ραβασάκι της Nielsen, τον πρώτο μήνα της καινούργιας σεζόν, ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης, συνεχίζοντας την… παράδοση να ηγείται της κούρσας της τηλεθέασης!

Όπως βλέπουμε μάλιστα από τον παρακάτω πίνακα, το «Πρωινό ΑΝΤ1» σημείωσε μέσο όρο Οκτωβρίου 33,2 στο γενικό σύνολο έναντι 21,1 που σημείωσε η «Κοινωνία Ώρα MEGA», ενώ στο δυναμικό κοινό ο Παπαδάκης έκανε 24,9 και οι Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας 18,5. Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρέθηκε η «Πρωινή ενημέρωση» της ΝΕΤ με 17,7 και 13,4 αντίστοιχα, ενώ η «Πρώτη γραμμή» του ΣΚΑΪ, έκανε 13,6 μέσο όρο και στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό.

Αναλυτικά λοιπόν, η κατάταξη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών όπως προκύπτει από τους μέσους όρους για το μήνα Οκτώβριο, είναι η εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ Μ.Ο. ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Γενικό σύνολο
Μ.Ο. ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Δυναμικό κοινό
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 33,2 24,9
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA 21,1 18,5
ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17,7 13,4
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 13,6 13,6

Αξίζει να δούμε λοιπόν με το «κλείσιμο» του μήνα Νοεμβρίου, τι αλλαγές θα σημειωθούν στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε