Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι εξελίξεις στα «Κλεμμένα όνειρα» και στο «Είναι στιγμές»

Το ραντεβού με τις σειρές «Κλεμμένα όνειρα» και «Είναι στιγμές» είναι όπως κάθε μέρα,. στις 7 το απόγευμα. Τι θα δείτε σε αυτές;

Κατ’ αρχάς, στα «Κλεμμένα όνειρα» του MEGA το σχέδιο του Άρη και της Εύας να δειπνήσουν οι οικογένειες μαζί προχωρά με επιτυχία. Ο Δημήτρης συναντά την Άρτεμη και της ζητά μία παράταση χρόνου προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια στην Αλεξάνδρα “αποσπασματικά”. Η Άρτεμη τελικά αρνείται και ειδοποιεί την Αλεξάνδρα να συναντηθούν την επομένη για να της μιλήσει για όλα!

Η Κρίστη ευχαριστεί τη Φαίη για την υποστήριξή της μέσα στην τάξη, η Τζίνα προτρέπει έντονα το Γιάννη να συνεχίσει τις επαφές του με τη Μαντώ την ώρα που η Φρύνη προσπαθεί να τη βοηθήσει γιατί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Δημήτρης βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς αισθάνεται τον κλοιό να σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω του. Βρίσκεται σε τραγικό δίλημμα γιατί ξέρει ότι οποιαδήποτε απόφαση πάρει θα είναι δραματικά καταλυτική για τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Την ίδια ώρα, στη σειρά «Είναι στιγμές» του ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος οργισμένος από τη συμπεριφορά της μητέρας του, απαιτεί να μάθει την αλήθεια! Η Βέρα παρά τις αρχικές ανησυχίες της, αποδέχεται την πρόταση του Άγγελου να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου ο Ανδρέας να φανερώσει τις πραγματικές του προθέσεις.

Η Ναταλία αποκαλύπτει στο Στέφανο όλα όσα ξέρει από τη μητέρα της για το παρελθόν της Μαργαρίτας, καθώς και για την ύπαρξη της άγνωστης κόρης της. Όμως πέρα από τις αποκαλύψεις, οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Ζωή συναντάει το Νικόλα, ενώ η Βέρα με το Δημοσθένη και τον Ανδρέα φτάνουν στην ψυχιατρική κλινική.
Καλά να περάσετε ό,τι κι αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε