Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι επιδόσεις και η… αλλεργία στο «Dancing on ice»

Με την αποχώρηση έκπληξη της Πάμελα ολοκληρώθηκε το 5ο live του «Dancing on ice».

Παρά την υψηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή που την έφερε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, φαίνεται ότι η τραγουδίστρια δεν είχε πολλά τηλεφωνήματα υποστήριξης από το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να βρεθεί στο skate off μαζί με τη Shaya. Τελικά η κριτική επιτροπή επέλεξε να κρατήσει τη Shaya και έτσι η Πάμελα είδε την πόρτα της εξόδου.
 
Οι γονείς της πάντως, όπως ήταν φυσικό, δεν χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη και έκαναν… βαρυσήμαντες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες ότι με την είσοδο της κόρης τους έμαθαν οι τηλεθεατές το talent show του ΑΝΤ1. Λογική η δυσαρέσκειά τους, μιας και η Πάμελα ήταν από τις πολύ καλές διαγωνιζόμενες αλλά υπερέβαλαν! Κατανοητό εν μέρει…!
Όπως και να έχει πάντως, το «Dancing on ice» σιγά σιγά αρχίζει να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον καθώς κάποιοι διαγωνιζόμενοι γίνονται καλύτεροι. Και μπορεί η Ιωάννα Πηλιχού αλλά και η Shaya, που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία να μην έκαναν ιδιαίτερα καλές εμφανίσεις χθες, αλλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατάφερε για ακόμα μία βδομάδα να αποδείξει πως αν αγαπάς αυτό που κάνεις και προσπαθείς σκληρά, μπορείς να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος.

 

Ακόμα και η τούμπα που «έφαγε» ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν… ενδιαφέρουσα αφού κατάφερε να το… κλέψει και να μην χάσει το κέφι του.
Με αυτά και πολλά άλλα, τελικά το «Dancing on ice» σημείωσε άνοδο στον πίνακα τηλεθέασης καθώς σημείωσε 29,5 στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό. Και λέμε άνοδο καθώς στο προηγούμενο live είχε σημειώσει 27,3 στο γενικό σύνολο και 28,6 στο δυναμικό κοινό.

Και μπορεί κάποιοι εντός και εκτός του «Dancing on ice» να… κοκκινίζουν από πολλά που συμβαίνουν σε αυτό αλλά χθες, σήμανε… κόκκινος συναγερμός στο talent show. Ο λόγος, ή μάλλον το πρόσωπο που έκανε πολλούς να αναστατωθούν είναι η Χριστίνα Παππά. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι και αφού είχε ολοκληρωθεί η γενική δοκιμή, η ηθοποιός μαζί με όλους τους υπόλοιπους πήγαν στο μπουφέ για να «τσιμπήσουν» λίγο φαγητό και να πάρουν δυνάμεις.

Η Παππά όμως, είναι αλλεργική στα μανιτάρια και δεν γνώριζε ότι το φαγητό είχε μέσα με αποτέλεσμα να πάθει αλλεργικό επεισόδιο. Ευτυχώς όμως, είχε φάει πολύ λίγο μανιτάρι και μετά από τη φροντίδα του ιατρικού προσωπικού κατάφερε να το ξεπεράσει και να μην χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο. Παρ’ όλο όμως, το δυσάρεστο επεισόδιο η Χριστίνα Παππά βγήκε στο «Dancing on ice» και χόρεψε χωρίς να πάρει κανείς τηλεθεατής είδηση ότι πριν από λίγη ώρα περνούσε πραγματικά πολύ δύσκολα. Και όπως θα είδατε, η ηθοποιός δεν έχασε καθόλου το χιούμορ της και έκανε συνεχώς πλάκα ακόμα και για την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Αλεξέι στη Μαριάννα Καλλέργη.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι στον ΑΝΤ1 προγραμματίζουν από τώρα το τι θα κάνουν την περίοδο των εορτών με το DOI καθώς κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους έχουν ζητήσει να μην μεταδοθούν live και τις δύο Κυριακές, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, επιθυμώντας να περάσουν αυτές τις μέρες με τις οικογένειές τους. Η τελική απόφαση από τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου όμως, θα ληφθεί τις επόμενες μέρες!

 

Γρηγόρης Μελάς 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε