Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Όλη η αλήθεια για τη Ζέτα Μακρυπούλια και την αναβολή του «Dancing»

Τις τελευταίες μέρες παιζόταν ένα θρίλερ στον ΑΝΤ1 που είχε να κάνει με τη Ζέτα Μακρυπούλια και με το αν η ηθοποιός θα αναλάμβανε τελικά να παρουσιάσει ξανά το «Dancing with the stars».

Η διαφορά μεταξύ της Ζέτας και του ΑΝΤ1 ήταν στο οικονομικό κομμάτι καθώς η ηθοποιός φαινόταν να είναι δυσαρεστημένη με τις περικοπές στις αμοιβές τόσο της ίδιας όσο και ορισμένων συνεργατών της, που της ανακοίνωσαν από το κανάλι του Αμαρουσίου. Μάλιστα, το ότι οι δύο πλευρές δεν κατάφερναν να συμφωνήσουν είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωση δύο φορές του γυρίσματος για το τρέιλερ του «Dancing». Ωστόσο τις τελευταίες τρεις μέρες, στον ΑΝΤ1 διαδραματιζόταν και ένα άλλο, πιο… σκληρό θρίλερ. Τα στελέχη του σταθμού προσπαθούσαν να μειώσουν το κόστος παραγωγής ώστε να μπορέσει το talent show να βγει στον αέρα. Τελικά όμως, την Παρασκευή τη μεσημέρι και αφού είχαν εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες,, η βόμβα έσκασε. στο τηλεοπτικό τοπίο όταν ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα πως αναβάλλεται η παραγωγή του «Dancing» και πως αντί για τώρα, σκοπεύουν να το βγάλουν on air στην αρχή της επόμενης σεζόν.
Πάντως, αρκετά δημοσιεύματα και σχόλια στο διαδίκτυο φέρουν ως υπεύθυνη αυτής της αναβολής τη Ζέτα Μακρυπούλια χρεώνοντάς την πως η αμετακίνητη στάση της στις οικονομικές απολαβές της στάθηκε η αιτία να ματαιωθεί το «Dancing» με αποτέλεσμα να βρεθούν χωρίς δουλειά πολλοί θα εργάζονταν σε αυτό.
Ποια είναι όμως, η αλήθεια και τι ευθύνη έχει τελικά η Ζέτα;
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Ζέτα ήταν ένα μόλις βήμα πριν την υπογραφή της με το κανάλι του Αμαρουσίου. Την Παρασκευή μάλιστα η ηθοποιός βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και σε συνάντηση που είχε με στελέχη του σταθμού φαινόταν πως βρίσκεται η χρυσή τομή. Ωστόσο, παρά την παραχώρηση που έκανε η Ζέτα, το κόστος παραγωγής του «Dancing» παρέμενε υψηλό και… απαγορευτικό για την παραγωγή του λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην τηλεοπτική αγορά με τη διαφημιστική πίτα να έχει μειωθεί κατά πολύ.
Αξίζει δε, να αναφέρουμε και τη συνομιλία που είχαμε με ανώτατο στέλεχος του ΑΝΤ1 που για να μας περιγράψει την κατάσταση, μας είπε πως «ακόμα και δωρεάν να το έκανε η Ζέτα, το κόστος παρέμενε υψηλό». Συμπέρασμα; Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν φέρει ευθύνη για την αναβολή του «Dancing» και αυτή δυστυχώς πραγματοποιήθηκε λόγω του ευρύτερου κόστους της παραγωγής. Αυτό για να μην είναι η ηθοποιός το εξιλαστήριο θύμα και να… χρεώνεται το ότι ο ΑΝΤ1 πήρε αυτήν την απόφαση με αποτέλεσμα να μην εργαστούν αρκετοί άνθρωποι. Στο σημείο αυτό μάλιστα, να αναφέρουμε και ότι το στέλεχος του ΑΝΤ1 στη μεταξύ μας συνομιλία, μας είπε ότι αποφάσισαν να αναβάλλουν το «Dancing» και να μην προχωρήσουν στην παραγωγή του, μη επιθυμώντας όσοι εργαστούν σε αυτό να περιμένουν για να πληρωθούν ένα με ενάμιση χρόνο.
Έτσι, αν όλα πάνε καλά το «Dancing with the stars» θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο με την έναρξη της καινούργιας σεζόν. Προς το παρόν όμως, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αφού η κατάσταση που επικρατεί και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο δεν είναι καθόλου ευχάριστη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε