Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παρέδωσαν τα όπλα και τις τηλεθεάσεις στη μάχη του prime time

Παρέδωσαν τα όπλα και τις τηλεθεάσεις στη μάχη του prime time

Δευτέρα χθες, πρώτη μέρα της βδομάδας αλλά τελευταία του Φλεβάρη και το prime time είχε απ’ όλα: σειρές, σήριαλ, ριάλιτι, ξένες ταινίες, πολιτικές αλλά και σατιρικές εκπομπές!

Καινούργιοι μονομάχοι κατέβηκαν στη μάχη της τηλεθέασης προσπαθώντας να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποιες κέρδισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ποιες πέρασαν δύσκολα…

Πρεμιέρα για τις… νύφες του ΑΝΤ1 αλλά η ζωή τους έγινε δύσκολη από τη «Ζωή της άλλης». Το καινούργιο ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη» έκανε μέσο όρο 13,4 ενώ η σειρά του MEGA έφτασε στο 45,2. Πολύ πεσμένα νούμερα για την πρώτη ώρα της ξένης ταινίας του ALPHA που έκανε μέσο όρο 6,4. Είναι εμφανές ότι το κανάλι της Κάντζας… παραδόθηκε άνευ όρων στους αντιπάλους του και απλώς… γέμισε το πρόγραμμα, φοβούμενο να κοντραριστεί με κάποιο δυνατό όπλο του.

Την επόμενη ώρα το MEGA παρέμεινε άνετα στην κορυφή της τηλεθέασης με το «Νησί» να κάνει μέσο όρο 48 ενώ το παιχνίδι δράσης «Wipe Out» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 σε επανάληψη έφτασε στο 10,7. Η δεύτερη ώρα της ξένης ταινίας στον ALPHA σημείωσε ακόμα μικρότερα νούμερα τηλεθέασης φτάνοντας στο 4,4. Είναι και πάλι ολοφάνερο ότι τα κανάλια της Κάντζας και του Αμαρουσίου γνωρίζοντας την υπεροχή του «Νησιού» επέλεξαν να γεμίσουν το πρόγραμμά τους και να μην θυσιάσουν κάποια εκπομπή απέναντι στη σειρά του MEGA!

Την τρίτη ώρα του prime time όμως, οι περισσότεροι τηλεθεατές έφυγαν από το MEGA και πήγαν στον ΑΝΤ1 για να δουν τους «Ράδιο Αρβύλα». Η παρέα του Αντώνη Κανάκη έφερε το κανάλι του Αμαρουσίου στην πρώτη θέση με 31,7 και έριξε στη δεύτερη θέση το κανάλι της Μεσογείων που εκείνη την ώρα ο Γιάννης Πρετεντέρης με την «Ανατροπή» του σημείωσε μέσο όρο 19,3. Στην τρίτη θέση παρέμεινε ο ALPHA που με τις «Οικογενειακές Ιστορίες» όμως, ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης φτάνοντας μέχρι το 10,6.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι μέσοι όροι που αναφέρουμε είναι ανά ώρα στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε