Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

«Παρέμβαση» για την ύφεση της ελληνικής οικονομίας

Περισσότερα από 40 δισεκατομμύρια ευρώ θεωρείται, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το σύνολο των δανείων που αντιμετωπίζουν προβλήματα αποπληρωμής.

Οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η ανεργία και γενικώς η ύφεση της ελληνικής οικονομίας που έχει εξαντλήσει τις αντοχές των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, με συνέπεια τη μη εξυπηρέτηση των στεγαστικών, επιχειρηματικών και καταναλωτικών δανείων θα αποτελέσει το θέμα της «Παρέμβασης».

Αύριο λοιπόν, Πέμπτη, στις 11 το βράδυ, η Γιάννα Παπαδάκου στην εκπομπή της στον ALPHA θα αποκαλύψει τι πρόκειται να γίνει τους επόμενους μήνες δίνοντας σαφείς οδηγίες στους δανειολήπτες για το πώς θα ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο των προσωρινών ρυθμίσεων.
 

Καλεσμένοι στο studio της εκπομπής θα είναι ο Δημήτρης Σπυράκος, Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, ο Καθηγητής Νότης Μηταράκης, Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, ο Ζώης Πεπές, Στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και η δικηγόρος Ζωή Κωνσταντοπούλου.
 
Να δούμε λοιπόν αν η εκπομπή καταφέρει να ρίξει φως στο τούνελτης… οικονομικής εξαθλίωσης, στην οποία έχουν οδηγηθεί πολλά ελληνικά νοικοκυριά!
 
 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε