Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ποια θα αντικαταστήσει τη Βάσια Λόη

Οι αποφάσεις στο ALTER

Μετά τη μετάθεση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη και της Βάσιας Λόη τα σαββατοκύριακα που είχε ως αποτέλεσμα η δεύτερη να ζητήσει το «σπάσιμο» του συμβολαίου της με το ALTER, οι υπεύθυνοι του καναλιού αναζητούν παρουσιάστρια για το «TV Weekend».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ALTER μετά από συσκέψεις και πολλά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, κατέληξαν σε τέσσερα ονόματα, τα οποία δεν είναι μόνο από το κανάλι του Μπουρναζίου. Έτσι, σήμερα κιόλας, στελέχη του καναλιού έχουν ραντεβού με τις «υποψήφιες» για να συζητήσουν και να δουν ποια απ’ όλες είναι η καλύτερη για να αναλάβει την παρουσίαση του «TV Weekend». Στόχος τους μάλιστα είναι η παρουσιάστρια (εννοείται ότι θα είναι γυναίκα) να κλείσει μέσα στη βδομάδα ώστε αμέσως μετά να μοιράσουν την τράπουλα με τους πανελίστες για να ξέρουν ποιοι θα είναι και πού!

Το σίγουρο είναι ότι η Αλεξάνδρα Τσόλκα κι ο Στάθης Παπούλιας θα παραμείνουν στην καθημερινή εκπομπή που, απ’ ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει να έχει τον τίτλο «Πολύ Μπλα Μπλα», όπως όταν την παρουσίαζε η Φαίη Σκορδά.

Σίγουρο επίσης είναι ότι στο «TV Weekend» θα παραμείνει η Ελεάννα Τρυφίδου και ο Μιχάλης Ροδόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε