Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιον… καναλάρχη τρέμουν οι «Βασιλιάδες»;

Ποιον… καναλάρχη τρέμουν οι «Βασιλιάδες»;

Ομολογουμένως η προωθητική καμπάνια του MEGA με τους «καναλάρχες» είναι πολύ έξυπνη. Το τι… προωθείται βέβαια, είναι μία συζήτηση που καλύτερα να μην την ανοίξουμε, γιατί φέτος είναι από τις πιο φτωχικές τηλεοπτικές σεζόν, ενώ αν όντως οι τηλεθεατές αποφάσιζαν «τι παίζει και ποιος κόβεται», όπως λέει η διαφημιστική καμπάνια, τότε κάποια προγράμματα, μάλλον θα ήταν διαφορετικά.

Άλλωστε, μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του καναλιού της Μεσογείων, οι «Βασιλιάδες», κινδυνεύουν να μείνουν εκτός. Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο θρίλερ που παίζεται γύρω από τη σειρά και πως ακόμα το τοπίο παραμένει θολό.

Όπως λέγεται πάντως, το κανάλι της Μεσογείων προσπαθεί να βρει τα χρήματα για να πληρώσει την εταιρεία παραγωγής, ώστε να πληρωθούν με τη σειρά τους οι συντελεστές και να πάρουν ξανά μπροστά οι μηχανές. Όλα όμως, θα κριθούν τις επόμενες μέρες και από τις πολιτικές εξελίξεις, καθώς στο MEGA περιμένουν να εγκριθούν δάνεια από τις τράπεζες.

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι σε ένα από τα διαφημιστικά τρέιλερ που έχουν γυρίσει στο MEGA με τους καναλάρχες, παίρνουν μέρος οι Κώστας Κόκλας, Βασιλική Ανδρίτσου, Πάνος Βλάχος και Μίνα Ορφανού, που μέσα από αυτό θα προβάλλουν την επιστροφή της σειράς. Για να προβληθεί όμως, αυτό πρέπει όλα να πάνε καλά, αλλιώς, σε περίπτωση δυσάρεστων εξελίξεων, τότε θα μείνει κι αυτό στο ράφι, όπως και ορισμένα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς που έχουν γυριστεί.

Ας ελπίσουμε ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές, οι «Βασιλιάδες» θα ξεκινήσουν ξανά γυρίσματα, το τρέιλερ θα προβληθεί με τον «καναλάρχη» που έχει γυριστεί και δεν θα καταλήξει στον… Σόλωνα, που ως ιδιοκτήτης γραφείου τελετών αναπολεί τις περασμένες και… πεθαμένες επιτυχίες! Λογικό ο κατά τα άλλα συμπαθής «καναλάρχης» να είναι ο φόβος και ο τρόμος των «Βασιλιάδων» που δεν θέλουν να περάσουν στην… ιστορία του σταθμού της Μεσογείων!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε