Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποιος… εξομολογείται ότι κάνει το σταυρό του 60 φορές τη μέρα?!?

Ποιος… εξομολογείται ότι κάνει το σταυρό του 60 φορές τη μέρα?!?

Είναι λογικό με όσα περνάμε τον τελευταίο καιρό να κάνουμε πολλές φορές το σταυρό μας, μπας και μας βοηθήσει ο Θεός να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Σίγουρα όμως, κανείς από εμάς δεν μπορεί να καταρρίψει το ρεκόρ των 60… σταυροκοπημάτων της μέρας!

Ποιος είναι αυτός που ολημερίς σταυροκοπιέται; Ο Χάρης Χριστόπουλος που το… εξομολογείται ο ίδιος στον Πέτρο Κωστόπουλο, απόψε το «Βράδυ». Ο φωτογράφος μόδας και κριτής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» λέει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 πως κάνει το σταυρό του 60 φορές τη μέρα. Όοοοοχι, δεν είναι… συνήθεια που απέκτησε στο talent show βλέποντας τα «ταλέντα» αλλά την έχει εδώ και χρόνια.

Εκτός όμως, από αυτή του τη συνήθεια, ο Χριστόπουλος αποκαλύπτει ποια είναι τα μυστικά για να κατακτήσει ένας άντρας όποια γυναίκα θέλει. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως πριν από λίγες μέρες, σε συνέντευξή του ο Χριστόπουλος είπε πως έχει πάει με εκατοντάδες γυναίκες, οπότε κατέχει την… τέχνη της κατάκτησης! Τι να πούμε; Ελπίζουμε μόνο να μην κάνουμε το σταυρό μας, με όσα θα ακούσουμε απόψε το «Βράδυ».

Καλεσμένη του Κωστόπουλου όμως, είναι και η Φλορίντα Πετροτσέλι. Η συνεργάτιδα της Ελεονώρας Μελέτη μιλά για τη «Μεσημεριανή μελέτη» και για την Ελένη Μενεγάκη που βρίσκεται πλέον απέναντί τους στη μεσημεριανή ζώνη. Ωστόσο το ρίχνει και στη… μελέτη, μιλώντας για τον άντρα της ζωής της, αποκαλύπτοντας μάλιστα το πότε σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Περί έρωτος όμως, μιλά και ο τρίτος καλεσμένος του Κωστόπουλου, Μιχάλης Ζαμπίδης. Λίγες μέρες πριν ανέβει στο ρινγκ στο πλαίσιο του «Iron Challenge», ο Ζαμπίδης μιλά για τα… ερωτικά ματς και το ρόλο που έχουν παίξει κάποιες γυναίκες στη ζωή του. Βέβαια, μιλά και για τις θυσίες που έχει κάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της αθλητικής του πορείας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε