Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιος ηθοποιός από τα Μυστικά της Έδεμ πάει στους Βασιλιάδες;

Ποιος ηθοποιός από τα Μυστικά της Έδεμ πάει στους Βασιλιάδες;

Ο ρόλος του θα είναι καταστροφικός, αφού θα προσπαθήσει να γκρεμίσει την εταιρεία…για να εκδικηθεί!

Δεν μπόρεσες  να μείνεις τελικά μαριά από τον τόπο του εγκλήματος. Επιστρέφεις στο γυαλί και δη με ένα δυνατό σπέσιαλ γκέστ στους “Βασιλιάδες”…

Ηταν μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση αυτή που μου έγινε για το καθημερινό του Mega, που έχει αγαπηθεί ξεχωριστά, οπότε, ναι, είπα με χαρά το “ναι”!  Ο ρόλος που μου ανατέθηκε είναι τελείως διαφορετικός από τον προηγούμενο κι αυτό με κέντρισε ιδιαίτερα- δεν  ήθελα  να κάνω κάτι παρεμφερές.

Ο ρόλος σου σε θέλει εκδικητή και μυστηριώδη τύπο έτσι;

Ο Στέφανος που παίζω έρχεται να εκδικηθεί για το κακό που έχουν κάνει στην οικογένεια του. Με μηχανορραφίες τρελές θα προσπαθήσει να…γκρεμίσει την εταιρεία και πάνω σε όλη την τρέλα θα πάρει η μπάλα και ανθρώπους που δεν έχουν  φταίξει.

Μέσα από τα “Μυστικά της Εδέμ” έγινες γνωστός στο πλατύ κοινό, μα κόπιασες πριν συμβεί αυτό και..έφαγες πολλές “πόρτες”.

Δεν ήταν καθόλου εύκολα…Έχω παλέψει πολύ στη ζωή μου, έχω χτυπηθεί πολύ με τον ευατό μου και μπορώ με πεποίθηση να σου πω ότι τίποτα δεν μου χαρίστηκε. Φυσικά και αναγνωρίζω ότι υπήρξαν  άνθρωποι που με βοήθησαν και θα τους ευχαριστώ μέχρι να πεθάνω, αλλά ό,τι κατέκτησα ήταν με το σπαθί μου. Θυμάμαι αρκετές στιγμές απογοήτευσης που αμφισβητούσα τις ικανότητες μου και έλεγα στον ευατό μου ότι ίσως δεν κάνω για τον χώρο. Δεν καταλάβαινα τότε ότι το γεγονός ότι δεν…κάθονταν κάποιες δουλειές ή δεν προχωρούσε η καριέρα μου όπως ήθελα δεν οφειλόταν στις ικανότητες μου – ή μη- αλλά καθαρά και μόνο σε συγκυρίες.

Δείτε ποιος είναι

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε