Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πρεμιέρα καινούργιας ελληνικής σειράς στον ΑΝΤ1

Με τόσες τούρκικες σειρές στο καθημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών είναι παρήγορο όταν μαθαίνουμε για την παραγωγή κάποιας εγχώριας σειράς.

Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για την καινούργια σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου» που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας για λογαριασμό του ΑΝΤ1.Κι ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ήρθε η ώρα η σειρά να κάνει πρεμιέρα.

Έτσι, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 10 το βράδυ, το κανάλι του Αμαρουσίου ξεκινά να προβάλλει την καινούργια ελληνική κωμική σειρά με πρωταγωνιστές τους Ρένια Λουιζίδου, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, Χρήστο Σιμαρδάνη και Ορέστη Τζιόβα.
Ωστόσο η καινούργια σειρά… εκθρόνισε μία άλλη από τη θέση της, αφού ο ΑΝΤ1 κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ προβάλλει τον «Ελεύθερο κι ωραίο» με το Γιώργο Πυρπασόπουλο. Τι θα γίνει με την εν λόγω σειρά;

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να την… μετακομίσουν και από εκείνη τη βδομάδα που θα ξεκινήσει το «Αμάρτημα», ο «Ελεύθερος» να προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 10 το βράδυ. Βέβαια δεν θα προβάλλεται κάθε βδομάδα αφού τις Πέμπτες ο ΑΝΤ1 μεταδίδει και τους αγώνες του Europa League. Οπότε η σειρά δεν θα προβάλλεται όταν έχει κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα.

Για να ξαναγυρίσουμε όμως, στο «Αμάρτημα», αξίζει να αναφέρουμε ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 είναι πολύ ικανοποιημένα από τα πρώτα επεισόδια της σειράς που τους παραδόθηκαν πιστεύοντας ότι θα αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό και θα διαγράψει υψηλές τηλεθεάσεις. Θα περιμένουμε λοιπόν μέχρι τις 28 του μήνα που το «Αμάρτημα της μητρός μου» θα κάνει πρεμιέρα ώστε να διαπιστώσουμε κατά πόσο έχουν δίκιο. Βέβαια, οι συντελεστές εγγυώνται ένα καλό αποτέλεσμα οπότε, μάλλον θα γελάσει και λίγο το χειλάκι των τηλεθεατών που το έχουν ανάγκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε