Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Πρωινό ΑΝΤ1” το όνομα της νέας εκπομπής – Η επίσημη ανακοίνωση

Ποια είναι η σύνθεσή του και πως διαμορφώνονται οι ζώνες;


Το Δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 έχει ώς εξής:

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα δίνουν καθημερινά, από τις 17 Οκτωβρίου το δικό τους στίγμα στην Πρωινή Ζώνη μέσα από το  «Πρωινό ΑΝΤ1»! Με 4 βασικές ενότητες το «Πρωινό ΑΝΤ1» θα ξεκινά στις 7 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 13:00.

  
Με νέο χαρακτήρα, ύφος και  δομή το «Πρωινό ΑΝΤ1» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 7 το πρωί  και φιλοδοξεί να διαμορφώσει ένα νέο τοπίο στην πρωινή ενημέρωση και ψυχαγωγία. Βασική καινοτομία του προγράμματος είναι ότι ο ΑΝΤ1 πλέον διαμορφώνει μια σπονδυλωτή  Πρωινή Ζώνη με τέσσερις ενότητες.
 
 
 
Η πρώτη ενότητα ξεκινά στις 7, με ενημέρωση και την πρώτη «καλημέρα» την ακούμε από τον Γιώργο Παπαδάκη! Ο εδώ και 21 χρόνια απόλυτος κυρίαρχος της πρωινής ενημέρωσης, με την αξιοπιστία που τον διακρίνει, θα μας δίνει το στίγμα της επικαιρότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό , με  ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, με σημαντικούς καλεσμένους, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας. O Γιώργος Παπαδάκης με το χιούμορ και την αμεσότητά του, θα μας προσφέρει την καθημερινή ενημέρωση, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει! Μαζί του μια μεγάλη ομάδα συνεργατών ( εξειδικευμένοι ο καθένας σε διαφορετικό τομέα)  όπως ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Ντόρα Κουτροκόη, η Χριστίνα Τσιόκρη κ.α.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε