Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πτώχευση και φωτιές στις καθημερινές σειρές του MEGA

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και στο τηλεοπτικό τοπίο κατάφεραν να βγουν στον αέρα και να αγαπηθούν ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.

Ο λόγος για τις ελληνικές σειρές που αποδεδειγμένα επιλέγουν οι τηλεθεατές αφού σε κάθε προβολή τους σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Απόψε το βράδυ λοιπόν, όπως κάθε Δευτέρα, θα προβληθούν επεισόδια των σειρών «Πίσω στο σπίτι» και «Με λένε Βαγγέλη». Και στα οποία οι εξελίξεις είναι πολλές αφού στη μία οι πρωταγωνιστές της κινδυνεύουν με πτώχευση και στην άλλη κινδυνεύουν από φωτιά!

Ας δούμε όμως, αναλυτικά τι πρόκειται να δείτε σε αυτές.
Στο 14ο επεισόδιο της σειράς «Πίσω στο σπίτι» λοιπόν που θα προβληθεί απόψε στις 9 το βράδυ, η Κατερίνα είναι έξαλλη μ’ αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι της, δεν έχει καμία όρεξη να τα αντιμετωπίσει μόνη της και δίνει συγχωροχάρτι στον Ηλία. Η Αλεξάνδρα είναι έγκυος, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει αν θα κρατήσει το παιδί. Ο Ηλίας προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με την Αλεξάνδρα ενώ το διαζύγιο βγαίνει όπου να ‘ναι. Ο Δημήτρης από παρανόηση νομίζει ότι έγκυος είναι Άννα. Το λέει στην Άντζελα η οποία γίνεται έξαλλη, του λέει ότι δεν θέλει να τον ξέρει και απαιτεί τα λεφτά που τους δάνεισε εδώ και τώρα.

Η οικογένεια φτάνει στα όρια της πτώχευσης! Ο Ηλίας αποφασίζει να σώσει την οικογένειά του για άλλη μια φορά με οριστικό και τελεσίδικο τρόπο. Αποφασίζει να δολοφονήσει την Άντζελα. Παρά τις προειδοποιήσεις της Κατερίνας, ψάχνει να οργανώσει το τέλειο έγκλημα.

Αμέσως μετά, στις 10 το βράδυ, θα προβληθεί το 12ο επεισόδιο της σειράς «Με λένε Βαγγέλη» με τον πρωταγωνιστή της να προσπαθεί να… διορθώσει το κάρμα του. Στη λίστα του υπάρχουν πολλές πράξεις για τις οποίες ντρέπεται. Μια από αυτές είναι η κλοπή της Καντίνας του Παππού, της πιο καλής καντίνας για σάντουιτς στην περιοχή. Την έκλεψε και την έκρυψε μαζί με τον Ιορδάνη για 200 ευρώ που τους έδωσε ο ιδιοκτήτης ενός φαστφούντ που ήθελε την πελατεία.
Ο Βαγγέλης δίνει ξανά την καντίνα στον παππού προκειμένου να διορθωθεί η παλιά αδικία και σιγά σιγά οι πελάτες επιστρέφουν. Ο ιδιοκτήτης του φαστφούντ ενοχλείται και, για να μη χάσει την πελατεία του, πληρώνει ξανά τον Ιορδάνη να κάψει την καντίνα. Ο Βαγγέλης εξοργίζεται και αποφασίζει να διεκδικήσει αποζημίωση για λογαριασμό του παππού. Όμως είναι και ο ίδιος μπλεγμένος και αυτό περιπλέκει την κατάσταση.

Αυτές λοιπόν είναι οι εξελίξεις στις ελληνικές σειρές που θα προβληθούν απόψε το βράδυ. Αν θέλετε να μάθετε τι άλλο θα συμβεί σε αυτές, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε