Τετάρτη, 1 Μαΐ
20oC Αθήνα

Survivor Αγγελόπουλος: Ανοίγει το σπίτι του σε όλους! Θα βουλιάξει η Σκιάθος! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Ανοίγει το σπίτι του σε όλους! Θα βουλιάξει η Σκιάθος! [vid]

Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο grande finale του Survivor, ο Σκιαθίτης κάλεσε όλο τον κόσμο που τον στήριξε στο σπίτι του στη Σκιάθο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για τη μεγάλη του νίκη στο Survivor, ευχαριστώντας το κοινό που τον ανέδειξε πρώτο στο ριάλιτι επιβίωσης. “Να έχετε υγεία και να σας ευλογεί ο Θεός που μου δώσατε αυτή τη μαγική στιγμή να τη θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Εύχομαι να πετύχετε όλοι σας τα όνειρά σας και όσοι έχετε παιδιά να τα δείτε σε δεκαπλάσιες τιμές από ότι η δική μου σήμερα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου χαρίσατε αυτό εδώ και να ξέρετε ότι η πόρτα μου είναι διάπλατα ανοιχτή για όλους σας στο σπίτι μας στη Σκιάθο, να έρθετε όποτε θέλετε. Δεν κάνω πλάκα. Με το καλό να έρθετε.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι εγώ και η οικογένειά μου. Μόνο ευχαριστώ! Survivors και Μαχητές δεν είναι κόκκινοι και μπλε, είναι απλά ένα παιχνίδι. Εύχομαι όλοι μας να κοιτάξουμε δίπλα μας στα πραγματικά προβλήματα. Εμείς πεινάσαμε, χάσαμε 20 κιλά και παίξαμε και παρκούρ! Να είστε ευλογημένοι κι εσείς και οι οικογένειές σας! Ευχαριστώ πολύ”, ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνου μετά τη μεγάλη του νίκη στο Survivor.

Ήταν ο τελικός Survivor που έγραψε ιστορία! Ο μεγάλος νικητής του Survivor και των 100.000 ευρώ Γιώργος Αγγελόπουλος αποθεώθηκε από μικρούς και μεγάλους, φανατικούς οπαδούς αλλά και… πρώην αντιπάλους. Στο άκουσμα του ονόματός του και τον πανικό που επικράτησε έμοιαζε στην αρχή να τα έχει χαμένα. Αγκάλιασε το έπαθλο, ζήτησε ευχαριστώ από το κοινό για μια εμπειρία ζωής που μόλις τελείωσε για αυτόν. Είχε αποδείξει ότι είναι ένα Survivor από μόνος του και χρειάστηκε να περάσει από 40 κύματα για να δικαιωθεί στο grande finale του Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Διαβάστε επίσης:

Survivor Τελικός: Οι πιο αστείες στιγμές που τόσο καιρό μας έκρυβαν! [vids]

Survivor Τελικός: Η αποθέωση στον Αγγελόπουλο, αστείες σκηνές και δάκρυα συγκίνησης! [vids]

Survivor Τελικός: Νικητής o Αγγελόπουλος! Σείστηκε όλο το στάδιο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε