Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor Τελικός: Οι πιο αστείες στιγμές που τόσο καιρό μας έκρυβαν! [vids]

Survivor Τελικός: Οι πιο αστείες στιγμές που τόσο καιρό μας έκρυβαν! [vids]

Μετά από πέντε μήνες Survivor, το τηλεοπτικό κοινό πέρα από τα αγωνίσματα, είδε απίστευτα αστείες στιγμές των παικτών. Δείτε τη “μάχη” με τα έντομα, τις αξέχαστες φάρσες και τα ξεκαρδιστικά πειράγματα.

“Νικητής του Survivor είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος”, φώναξε με όλη του την ψυχή ο παρουσιαστής και όλο το στάδιο “σείστηκε”. Μάριος και Ντάνος ήρθαν αντιμέτωποι σε μία ψηφοφορία που ανέδειξε νικητή των 100.000 ευρώ, τον δεύτερο. Πριν όμως την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το επεισόδιο έδειξε άκρως αστεία στιγμιότυπα των παικτών που μέχρι τώρα δεν είχαμε ξαναδεί.

Όλοι οι προηγούμενοι παίκτες του παιχνιδιού βρέθηκαν και πάλι μαζί για τελευταία φορά. Διάσημοι και Μαχητές παρακολουθούσαν μαζί με το κοινό τους δύο φιναλίστς που διεκδικούσαν μια θέση στην κορυφή. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, τα είχε όλα. Δύσκολες στιγμές, αστεία στιγμιότυπα, χορό, τραγούδι, μπόρες, έντομα, αγωνίσματα, έπαθλα, γέλια, δάκρυα, πείνα, φιλίες, ανταγωνιστικότητα, αλλά κυρίως 25 Survivors που κατέθεσαν σώμα και ψυχή στο πιο δύσκολο παιχνίδι όλων των εποχών.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με ευχάριστο τρόπο και τους επίσης… ευχάριστους επισκέπτες των παικτών στο παιχνίδι του Survivor. Τι άλλο από τα υπέροχα… ποντίκια, κατσαρίδες, σκορπιούς και περίεργα έντομα που είχαν την τύχη να… γνωρίσουν στον Άγιο Δομίνικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του Survivor, παρουσίασε ένα βίντεο με τις στιγμές που παρακολούθησε το κοινό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τι είναι αυτό; Ούτε η συμβίωση, ούτε τα δάκρυα, ούτε τα γέλια, ούτε τα αστεία, ούτε οι συγκινήσεις, αλλά τα αγωνίσματα. Όσο μεγάλη και να ήταν η πίεση εκείνη τη στιγμή, υπήρχαν και ενδιάμεσες χαλαρές στιγμές που το κοινό μέχρι τώρα δεν είχε απολαύσει.

Και το αποκορύφωμα… οι φάρσες που άφησαν εποχή. Και δεν ήταν μόνο η φάρσα του Χρανιώτη στον Σπαλιάρα, “θύμα” είχε πέσει και Ορέστης Τσανγκ. Εκτός από τις πλάκες, τα πειράγματα των παικτών ήταν πολλά. Μετά από πέντε μήνες θα είναι πολλά αυτά που θα θυμούνται οι παίκτες του Survivor, και σίγουρα οι αστείες στιγμές θα είναι αυτές που θα θυμούνται πρώτα…

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βασάλος: “Κατακεραυνώνει” τον Ντάνο πριν τον μεγάλο τελικό

Survivor: Ξεθάρρεψε ο Βασάλος! “Άδειασε” το “χαρέμι” του [vids]

Survivor Σπαλιάρας: 4.001… για τη δικηγόρο! Ξεσάλωσαν στο Twitter!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε