Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα επάθλου! [vid]

Survivor: Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα επάθλου! [vid]

Με ένα νυχτερινό αγώνισμα που απαιτεί εξαιρετικές ικανότητες ισορροπίας επιστρέφει στους δέκτες μας το Survivor.

Διάσημοι και μαχητές του Survivor θα αγωνίζονται ανά ζευγάρια σε μια δοκό όπου καλούνται να διατηρήσουν την ισορροπία τους, με τον έναν να προσπαθεί να ρίξει τον άλλο στο νερό. Είναι από τα λίγα αγωνίσματα μέχρι στιγμής που δεν απαιτούν πραγματικά καθόλου ταχύτητα, αλλά χρειάζεται δύναμη και ισορροπία από τους παίκτες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα αγωνίζεται ως συνήθως με τη Σάρα Εσκενάζυ, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα αλλάζει κάθε φορά τον αντίπαλό του και θα αγωνιστεί με Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Από τους παίκτες που θα δυσκολευτούν περισσότερο είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας λόγω του ύψους του, καθώς το κέντρο βάρους του δεν είναι τόσο χαμηλά όσο των υπόλοιπων παικτών του Survivor. Σίγουρα μαχητές και διάσημοι θα τα δώσουν όλα για να εξασφαλίσουν τη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Πώς θα είναι στο εξής η συμβίωση των δύο διασήμων στην παραλία; Πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία τους η αποχώρηση του συμπαίκτη τους Γιώργου Χρανιώτη; Ποια είναι η άποψη του μαχητών σχετικά με τα νέα δεδομένα που επικρατούν πλέον στο Survivor;

Σε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επάθλου και στο πρώτο νυχτερινό αγώνισμα του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος καλείται να αντιμετωπίσει και τους τέσσερις μαχητές. Δράση, ένταση, ανατροπές και ένας εκπληκτικός αγώνας μάχης έρχεται να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών το βράδυ της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης:

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε