Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Δείτε τι έκανε η Παπαδοπούλου όσο μεταδιδόταν το Πάρτι της Ένωσης! [vid]

Survivor: Δείτε τι έκανε η Παπαδοπούλου όσο μεταδιδόταν το Πάρτι της Ένωσης! [vid]

Έχασε το Πάρτι της Ένωσης η Ειρήνη Παπαδοπούλου αφού αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor. Δείτε τι έκανε όσο οι πρώην συμπαίκτες της έτρωγαν, έπιναν και γλεντούσαν!

Αισθητή ήταν από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η απουσία της Ειρήνης Παπαδοπούλου που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι πριν λίγο καιρό. Τι έκανε όσο μεταδιδόταν το Πάρτι της Ένωσης;

Η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στην Ελλάδα και δηλώνει χαρούμενη με την στήριξη και την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο. Η Ειρήνη έχει αφήσει πίσω της όσα την είχαν στενοχωρήσει στο Survivor, με τις “κλίκες” και την απομόνωσή της. Πλέον, έχει βρει τον παλιό καλό της εαυτό και στέκεται και πάλι στα πόδια της.

Όσο οι πρώην παίκτες της στο Survivor, διαγωνίζονταν στο τραγούδι και διασκέδαζαν στο Πάρτι της Ένωσης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου επέλεξε να είναι κοντά στους αγαπημένους της φίλους και να μοιράζεται… σαντουιτσάκια!

Η ίδια μάλιστα ανέβασε ένα Instagram Story με τον Στέλιο Ρόκκο να μιμείται τον Σάκη Τανιμανίδη και να αναφέρει ότι το σημερινό έπαθλο είναι τα σάντουιτς, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενη και δήλωσε ότι έχει βάλει παραμάνα στη φόρμα της για καλή τύχη.

Δείτε screenshots από τον προσωπικό λογαριασμό Instagram, της Ειρήνης Παπαδοπούλου:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε