Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Survivor Greece 2017: Οι 3 στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε από το χθεσινό επεισόδιο [vids]

Survivor Greece 2017: Οι 3 στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε από το χθεσινό επεισόδιο [vids]

Τα πάντα είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor (28/3). Το… πουλί του Γιώργου Χρανιώτη, η νίκη του Στέλιου Χανταμπάκη εναντίον του Μάριου Πρίαμου και η στιγμή που ο Μπο τρώει τρία πιάτα μακαρόνια!

Χάσατε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της 28ης Μαρτίου; Αδικαιολόγητοι… αλλά στο παρακάτω κείμενο θα βρείτε τα highlights από ευχάριστες στιγμές που χάρισαν αγωνία ή γέλιο στο κοινό. Δείτε τις στιγμές που “σημάδεψαν” το χθεσινό επεισόδιο.

1. Το… πουλί του Γιώργου Χρανιώτη

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στις κάμερες του παιχνιδιού, ο Γιώργος Χρανιώτης την διακόπτει απότομα! Για ποιο λόγο; Είδε ένα πουλάκι να πέφτει από έναν φοίνικα. Αμέσως, έσπευσε να το βοηθήσει και ρώτησε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του τι να κάνουν για να το σώσουν. Τελικά, το άφησαν εκεί που το βρήκαν για να το βρει η μαμά του!

2. Η νίκη των Διασήμων

Το σκορ ήταν 9 -3 και ήρθε η στιγμή να αγωνιστεί ο Στέλιος Χανταμπάκης με τον Μάριο Πρίαμο. Παρόλο που ο τρελός Κύπριος από την ομάδα των Μαχητών, είναι εξαιρετικά γρήγορος και εύστοχος, τελικά ο Στέλιος κατάφερε να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα και να απολαύσουν τα μακαρόνια με κιμά.

3. Τα τρία πιάτα μακαρόνια του Μπο!

Ο Μπο είναι ένας από τους πιο συμπαθητικούς και κουλ παίκτες της ομάδας των Διασήμων. Ο ίδιος πριν την έναρξη του αγωνίσματος δήλωσε πώς αν δεν μάθει πια είναι η σωστή προφορά της λέξης “παρμεζάνα”, δεν θα φάει τα μακαρόνια. Τελικά όχι μόνο τα έφαγε αλλά μάλιστα ένα στιγμιότυπο τον δείχνει να φαίνεται σαν να τρώει τρία πιάτα. Αυτό βέβαια δεν ισχύει, απλά ο Λάμπρος Χούτος μοίρασε στον Μπο μέρος από την δεύτερη μερίδα του – που είχε κερδίσει στο παιχνίδι των ερωτήσεων – ενώ παράλληλα φαίνεται και ο Κοκκινάκης να απλώνει το πιάτο του προς το μέρος του Μπο και του Χούτου για να πάρει και αυτός το μερίδιό του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε