Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Η φωτογραφία που προδίδει αποχώρηση του Τσανγκ! [vid]

Survivor: Η φωτογραφία που προδίδει αποχώρηση του Τσανγκ! [vid]

Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ με μια φωτογραφία περνά το δικό της μήνυμα για την αποψινή αποχώρηση του Survivor. Δείτε την.

Με μια αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών θα λήξει το αποψινό επεισόδιο του Survivor. Γιάννης Σπαλιάρας, Ορέστης Τσανγκ και Ελισάβετ είναι υποψήφιοι για αποχώρηση και το κοινό έχει ήδη ψηφίσει ποιος από τους τρεις θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Πριν λίγη ώρα, η αδερφή του Ορέστη, Μαρία ανέβασε μια παλιά κοινή τους φωτογραφία και σχολίασε τις φήμες περί ενδεχόμενης αποχώρησής του. «Μια φωτό που μόλις τραβήχτηκε με τον survivor αδερφό και την handmade ξύλινη κατασκευή του…που από ότι φαίνεται προδίδει και την αποχώρηση του ? (Για όσους ρωτάνε, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο λογαριασμός του στο instagram έχει διαγραφεί εδώ και εβδομάδες)».

Με αυτόν τον τρόπο η αδερφή του… μάστορα του Survivor, θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα στα δημοσιεύματα που φέρουν τον Ορέστη Τσανγκ ως τον παίκτη που θα αποχωρήσει σήμερα από το παιχνίδι. Τα δύο αδέρφια διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, στηρίζουν ο ένας τον άλλον ενώ φαίνεται ότι η ίδια έχει ενοχληθεί για τις φήμες που κυκλοφορούν.

Δείτε την φωτογραφία:

Οι δύο τους στην φωτογραφία φαίνονται πολύ αγαπημένοι και για αυτό, η Μαρία είναι έτοιμη να στηρίζει τον αδερφό της όποια και να είναι η σημερινή εξέλιξη του Survivor. Η ίδια μάλιστα δεν μπορεί να αφήσει ασχολίαστη και την… δεξιοτεχνία του αδερφού της με τις survivor κατασκευές του. Η Μαρία αστειεύται και λέει χαριτολογώντας ότι το ξύλινο σπιτάκι της φωτογραφίας αποτελεί κατασκευή του Ορέστη.

Και λογικό να το… πιστέψουμε αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ορέστης Τσανγκ έχει ομορφύνει το Survivor με τις κατασκευές του. Η αρχή έγινε όταν αυτός και οι Μαχητές ήταν ακόμα στην πρώτη παραλία τους και ο Τσανγκ ήθελε και έφτιαξε μια αιώρα, την οποία συχνά μάλιστα χρησιμοποιούσε για να κοιμάται έξω από την καλύβα τους τα βράδια.

Ύστερα, η Λάουρα Νάργες μετά από προτροπή του Κοκκινάκη, έσπευσε στον Τσανγκ για να της φτιάξει μια κούνια. Η Λάουρα λάτρεψε την κούνια την ίδια στιγμή που ο Κοκκινάκης έφτιαχνε μόνος του έναν ξύλινο “καναπέ” και ζήλευε την δεξιοτεχνία του Τσανγκ και τον χρόνο που περνά με την όμορφη παίκτρια.

Στη συνέχεια, ο Τσανγκ μετέφερε παγκάκι στη θάλασσα, έβαλε και ένα κλαδί από φοίνικα και δημιούργησε ένα εξωτικό παγκάκι… θαλάσσης που εκτίμησαν ιδιαίτερα τα κορίτσια των Μαχητών. Και το αποκορύφωμα, χθες, που με τη βοήθεια του Βασάλου έξυσαν το πάτωμα της καλύβας και διαμόρφωσαν ένα λειτουργικό σκάκι.

Ο Ορέστης Τσανγκ έχει να αναμετρηθεί σήμερα στο επεισόδιο, με τον Γιάννη Σπαλιάρα που είναι διάσημος και την Ελισάβετ που έχει μεγάλο κοινό της, αφού παρά τις πολλές υποψηφιότητες για αποχώρηση, έχει “εξολοθρεύσει” τους αντιπάλους της. Θυμίζουμε ότι πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση είχε βγει ο Γιάννης Σπαλιάρας με έξι ψήφους. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ψήφισαν με την ατομική τους ασυλία την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και τον Ορέστη Τσανγκ αντίστοιχα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε