Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor – Ξέσπασμα Μπο για Χούτο: “Ίσως έπρεπε να φύγει” [vid]

Survivor – Ξέσπασμα Μπο για Χούτο: “Ίσως έπρεπε να φύγει” [vid]

Τα συναίσθηματα του αποκάλυψε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, o Μπο, για την αποχώρηση του φίλου του, Λάμπρου Χούτου. Γιατί πιστεύει ότι έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι.

Ο Λάμπρος Χούτος ήταν ο παίκτης του Survivor που αποχώρησε πρόσφατα ύστερα από την ψηφοφορία του κοινού. Υποψήφιο για αποχώρηση τον είχε θέσει, λόγω της ατομικής του ασυλίας, ο Μπο. Το έχει μετανιώσει;

Οι δύο τους είχαν ιδιαίτερα στενή σχέση μέσα στο παιχνίδι και υποστήριζαν ο ένας τον άλλον στα αγωνίσματα του Survivor. Μετά την αποχώρηση του Χούτου, ο Μπο νιώθει μόνος του και δηλώνει στενοχωρημένος για αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη.

Στη δήλωσή του στις κάμερες του Survivor στο χθεσινό επεισόδιο, δε διστάζει όμως να πει ότι “δεν μετανιώνει για τα λάθη του”. 

“Χθες έγινε το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Έφυγε ο Λάμπρος. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε, έγινε για κάποιο λόγο. Ίσως έπρεπε ο Λάμπρος να φύγει στην παρούσα φάση. Ότι δεν περνούσε καλά τελευταία, δεν περνούσε. Μετά την αποχώρηση του Στέλιου, δεν περνούσε τόσο καλά όσο πριν, οπότε ίσως έπρεπε να γίνει”, ανέφερε ο Μπο.

Και συνέχισε: “Είναι πάρα πολύ στενάχωρο σήμερα. Ξύπνησα και δεν ήταν δίπλα το φιλαράκι μου. Έχω κι εγώ την ευθύνη μου για αυτό, αλλά αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Δεν μετανιώνω για τα λάθη μου. Ο Λάμπρος είναι σαν να ψήφιζα τον εαυτό μου. Ήταν ο φίλος μου εδώ μέσα και θα είναι ο φίλος μου και έξω. Από εκεί και πέρα ήταν σαν να έβαλα εμένα μπροστά σε ένα αδιέξοδο που δεν υπήρχε και λύση εκείνη τη στιγμή, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με την εξομολόγηση του Μπο για την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου από το Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε