Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor – Νέα αποχώρηση: Ποιός θα κερδίσει σήμερα [vid]

Survivor – Νέα αποχώρηση: Ποιός θα κερδίσει σήμερα [vid]

Survivor – αποχώρηση για τους Διάσημους. Μπο και Κοκκινάκης τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε ποιος θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μπό ή Κοκκινάκης θα αποχωρήσουν από το Survivor; Για έναν από τους δύο παίκτες των Διασήμων, τελειώνει το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο. Όποιος και αν αποχωρήσει, οι ΔΙάσημοι μένουν πλέον με 4 παίκτες, ενώ οι Μαχητές συνεχίζουν με τους Μάριο-Πρίαμο, Κώστα, Κωνσταντίνο, Σπαλιάρα και Σάρα. Ποιός θα κερδίσει σήμερα στο Survivor; Όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, οι προσωπικές στρατηγικές των παικτών και η ένταση θα χτυπήσουν… κόκκινο.

Με τους κανόνες για την ατομική ασυλία να έχουν αλλάξει, καθώς την κερδίζει μόνο ένας παίκτης, τα περιθώρια για… ήττα στενεύουν για Μαχητές και Διάσημους. Τα έπαθλα φαγητού ή επικοινωνίας είναι πλέον ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς όποιος κερδίζει τους αγώνες μέχρι τον επόμενο αγώνα ασυλίας, θα έχει τουλάχιστον καλύτερη ψυχολογία.

Η αποχώρηση από το Survivor θα στοιχίσει στους Διάσημους

Ο Μπο ψήφισε τον Κώστα Κοκκινάκη για αγωνιστικούς λόγους και… τούμπαλιν. Και ο Γιώργος Χρανιώτης επέλεξε τον… μάγειρα του Survivor για αποχώρηση, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Μπο. “Είναι δύσκολο να ψηφίσω το διαμάντι μου (Κώστα Κοκκινάκη), πρέπει να ψηφίσω κάποιον αν και σε συμπαθώ πολύ”, είπε η αθλητικογράφος την ώρα που έριχνε την ψήφο στην κάλπη. Ο πρώτος υποψήφιος που τέθηκε από την ψηφοφορία ήταν με 3 ψήφους ο Κώστας Κοκκινάκης, ενώ δεύτερος υποψήφιος επελέχθη ο Μπο από τον Γιώργο Χρανιώτη, που είχε κερδίσει την ασυλία.

Μπο ή Κοκκινάκης θα παραμείνουν στο παιχνίδι του Survivor; Και οι δύο παίκτες ζήτησαν τη στήριξη του κοινού, αφού θέλουν πολύ να παραμείνουν στον Άγιο Δομίνικο, όμως η τελική απόφαση θα γίνει γνωστή στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Τετάρτη 31/5.

Ατομικά αγωνίσματα στο Survivor.

Μια φωτογραφία που έκανε τις τελευταίες μέρες τον γύρο του ίντερνετ από μέλος της παραγωγής του παιχνιδιού, κάνει γνωστή την ένωση των δύο ομάδων, η οποία αναμένεται πολύ σύντομα. Τα σήματα και τα χρώματα διασήμων και μαχητών είναι ενωμένα σε μια κοινή μπαντάνα και ο καθένας μάχεται πια για τον εαυτό του, σε ακόμη πιο δύσκολα αγωνίσματα αλλά για ακόμη πιο ενδιαφέροντα έπαθλα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε προηγούμενα τούρκικα Survivor, στα ατομικά πια αγωνίσματα, το έπαθλο είναι αυτοκίνητο, ταξίδια και ακριβά αντικείμενα που ξεπερνούν τη φαντασία των παικτών.

Σήμερα Τρίτη 30/5, το επόμενο γεμάτο εκπλήξεις επεισόδιο του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Όσα θέλει να κρύψει η παραγωγή του Survivor! [vids]

6 πράγματα που δεν πρόσεξε κανείς στο Survivor! [vids]

Survivor: Ο single Βασάλος και το “χαρέμι” του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε