Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor Αγγελόπουλος: Οργή για την ψηφοφορία! “Η παραλία δεν είναι καφετέρια” [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οργή για την ψηφοφορία! “Η παραλία δεν είναι καφετέρια” [vid]

Μετά από τόσες φορές που και ο ίδιος βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor με απόφαση της “κλίκας” των διασήμων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπορεί να χωνέψει το αποτέλεσμα της τελευταίας ψηφοφορίας για αποχώρηση.

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να κέρδισε τη μία από τις δύο ατομικές ασυλίες και να γλίτωσε αυτή τη φορά την υποψηφιότητα για αποχώρηση από το Survivor, αλλά δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός πως οι συμπαίκτες του συνεχίζουν να ψηφίζουν με παράλογα κριτήρια. “Και βλέπω ότι στην ψηφοφορία του Μπο δεν υπάρχει λογική. Τρεις που είναι παρέα τον ψηφίζουν απλά για να διατηρήσουν την παρέα. Όμως η παραλία αυτή δεν είναι καφετέρια. Εδώ υπάρχει επιβίωση, συμβίωση, υποχρεώσεις”.

Μετά από τρεις μήνες στο Survivor θα περίμενε η ομάδα του να ψηφίζει παίκτες με αντικειμενικά και όχι συναισθηματικά κριτήρια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχουν βρεθεί εκτός Survivor πολύ δυνατοί παίκτες και παραμένουν πιο αδύναμοι αγωνιστικά. Στη γνωστή κλίκα των διασήμων που αναδιαμορφώθηκε μετά τις αποχωρήσεις του Στέλιου Χανταμπάκη, του Λάμπρου Χούτου και της Σόφης Πασχάλη αναφέρθηκε μιλώντας στον τελευταίο στόχο τους, τον Μπο, ο Γιάννης Σπαλιάρας. “Πιστεύω όλα φαίνονται. Ποιος μαγειρεύει υποψηφιότητες, ποιος εκείνο, ποιος το άλλο”, του λέει χαρακτηριστικά.

Η τακτική αυτή έχει οδηγήσει στην αποδυνάμωση της ομάδας των διασήμων με αποτέλεσμα οι μαχητές που ψηφίζουν με αγωνιστικά κυρίως κριτήρια να έχουν δυναμώσει στο πέρασμα του χρόνου και να κερδίζουν το ένα μετά το άλλο τα αγωνίσματα. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλέον ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor και αν τελικά θα τους γυρίσει ξανά μπούμερανγκ το “μαγείρεμα” στις ψηφοφορίες, χάνοντας έναν ακόμα δυνατό παίκτη όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε