Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Ολική μεταμόρφωση! Πώς ήταν και πώς έγιναν διάσημοι και μαχητές [pics]

Survivor: Ολική μεταμόρφωση! Πώς ήταν και πώς έγιναν διάσημοι και μαχητές [pics]

Η μεγάλη παρέα του Survivor μπαίνει καθημερινά στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών και δεν είναι εύκολο από ένα σημείο και μετά να διανοηθεί τη συγκλονιστική αλλαγή στην εμφάνιση διασήμων και μαχητών.

Η μεταμόρφωση όμως για διάσημους και μαχητές είναι σοκαριστική αν συγκρίνει κανείς την εμφάνισή τους στην αρχή του Survivor μέχρι και σήμερα, δύο και πλέον μήνες μετά την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης. Οι παίκτες που αναγκάζονταν να επιβιώνουν με ελάχιστη τροφή δεν άργησαν να αρχίσουν να χάνουν το ένα κιλό μετά το άλλο, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει αγνώριστοι σε σχέση με τη μέρα που προσγειώνονταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η πιο μεγάλη αλλαγή είναι αδιμφισβήτητα αυτή του Μπο, ενώ δεν πάνε πίσω Κωνσταντίνος Βασάλος και Γιώργος Αγγελόπουλος. Όλοι τους όμως, μαχητές και διάσημοι, έχουν χάσει πολλά κιλά λόγω της περιορισμένης ποσότητας τροφής που καταναλώνουν σε καθημερινή βάση τους τελευταίους δύο μήνες.

Δίνουν επικές μάχες στον αγωνιστικό στίβο για να κερδίσουν τα έπαθλα φαγητού που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αναπληρώσουν τις μερίδες φαγητού που κατανάλωναν οι περισσότεροι παίκτες μαχητών και διασήμων πριν μπουν στο Survivor. Φαίνεται πάντως πως η… δίαιτα του Survivor έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Τα φωτογραφικά πειστήρια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε