Πέμπτη, 23 Μαΐ
25oC Αθήνα

Survivor: “Ορκισμένοι εχθροί” Χανταμπάκης – Αγγελόπουλος! [vid]

Survivor: “Ορκισμένοι εχθροί” Χανταμπάκης – Αγγελόπουλος! [vid]

Η συγγνώμη του Στέλιου Χανταμπάκη στον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν φαίνεται να αλλάζει το κλίμα ανάμεσα στους δύο παίκτες της ομάδας των διασήμων.

Μπορεί να έκανε την αρχή ο Στέλιος Χανταμπάκης ζητώντας συγγνώμη από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και εκείνος να ανταπέδωσε μετά από παρέβαση του Λάμπρου Χούτου, αλλά τα πράγματα δείχνουν πως οι δύο παίκτες του Survivor δεν πρόκειται να έρθουν πιο κοντά.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετάνιωσε που ζήτησε συγγνώμη από τον Στέλιο Χανταμπάκη, με τα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο του νησιού να δείχνουν πως οι δύο άντρες έχουν να λύσουν πολλά. Ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν φαίνεται ούτε κατά διάνοια διατεθειμένος να βελτιώσει τη σχέση του με τον παρουσιαστή, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να επισημαίνει πως δεν πιστεύει ότι έχει λήξει το θέμα ανάμεσά τους.

Η ομάδα των μαχητών μετά τη νίκη για την ασυλία θα κληθεί να παίξει μπάλα με την ομάδα των διασήμων για το επόμενο έπαθλο φαγητού, με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Ο χθεσινός αγώνας ασυλίας εξελίχθηκε σε θρίλερ αφού μέχρι την τελευταία στιγμή τίποτα δεν μαρτυρούσε το τελικό αποτέλεσμα. Και οι δυο ομάδες ήταν αποφασισμένες να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως για τη νίκη, αφού καμία δεν ήθελε να βρεθεί στο “Συμβούλιο του Νησιού” και να ψηφίσει παίκτη προς αποχώρηση.

Από την ψηφοφορία στο “Συμβούλιο του Νησιού” οι μαχητές ψήφισαν τους προτεινόμενους προς αποχώρηση και στη σέντρα θα βρεθούν οι Πάνος Αργιανίδης, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Ελένη Δάρρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε