Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor Στέλιος Χανταμπάκης: Τι άλλο κρύβει η παραγωγή

Survivor Στέλιος Χανταμπάκης: Τι άλλο κρύβει η παραγωγή

Δεν είναι το μόνο μυστικό που κρύβει η παραγωγή του Survivor, η ανταλλαγή αντικειμένων των παικτών για μια φέτα φωμί! Δείτε τι αποκαλύπτει ο Στέλιος Χανταμπάκης για τον Αγγελόπουλο.

“Πυρά” προς την παραγωγή του Survivor, έριξε ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος μπορεί να αποχώρησε από το παιχνίδι, όμως θέλει να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει για το περιστατικό που αποκάλυψε χθες ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής του φετινού Survivor, στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού προειδοποίησε τους παίκτες ότι η ανταλλαγή προσωπικών τους αντικειμένων για τρόφιμα που πήραν από ντόπιους, είναι ενάντια στους κανονισμούς. Η αποκάλυψη αυτή άφησε άφωνους τους τηλεθεατές που δεν είχαν ιδέα για το ένοχο μυστικό των Διασήμων και των Μαχητών.

Τώρα, ο Στέλιος Χανταμπάκης δηλώνει ότι το έκανε και αυτός και η πρωτοβουλία δεν ήταν του Αγγελόπουλου, ενώ τονίζει ότι δεν είναι το μόνο που γίνεται πίσω από τις κάμερες και κρύβει η παραγωγή του Survivor. Μάλιστα την “καρφώνει” λέγοντας ότι λέει πράγματα που δεν ισχύουν.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος το…μετάνιωσε και την “κατέβασε”.

Ωστόσο, μπορείτε να δείτε εδώ τι είχε σχολιάσει από λογαριασμό Twitter που είχε κάνει αναδημοσίευση:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε