Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Θα μας τρελάνει η Λάουρα! Τα βίντεο που την καίνε! [vids]

Survivor: Θα μας τρελάνει η Λάουρα! Τα βίντεο που την καίνε! [vids]

Σε κατάσταση πανικού βρισκόταν χθες στο Survivor, η Λάουρα Νάργες με το που αντίκρισε τη θάλασσα και το ύψος του αγωνίσματος. Δείτε παλιά της βίντεο που δεν… φοβόταν ούτε το νερό ούτε τα μεγάλα ύψη!

Πολλές είναι οι φορές όπου στο Survivor η Λάουρα Νάργες μένει εκτός παιχνιδιού αφού έχει δηλώσει ότι φοβάται τόσο το νερό όσο και τα μεγάλα ύψη. Το ίδιο συνέβη και χθες όπου η Λάουρα πανικοβλήθηκε με το απαιτητικό αγώνισμα.

Συγκεκριμένα, η Λάουρα είχε αρχικά όλη την καλή διάθεση να αγωνιστεί, βλέποντας όμως ότι το αγώνισμα του χθεσινού Survivor, απαιτούσε βουτιά στη θάλασσα από σχετικά μεγάλο ύψος, τότε άρχισε να αναπνέει γρήγορα και σταδιακά βρέθηκε σε κατάσταση πανικού.

Άμεσως, τόσο οι συμπαίκτες της όσο και η Ελισάβετ από την ομάδα των Μαχητών που θα αγωνιζόταν μαζί της στην αναμέτρηση, έσπευσαν να την ηρεμήσουν, όμως λίγο αργότερα τούς ανακοίνωσε ότι για άλλη μια φορά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω των φόβων της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν, πριν το Survivor, η Λάουρα on camera, έχει μπει στο νερό και έχει βρεθεί σε μεγάλα ύψη, άφοβα! Πώς γίνεται λοιπόν να μπορούσε τότε και να μη μπορεί τώρα στο Survivor. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δείτε παλιά βίντεο με την Λάουρα που βουτά το νερό, κάνει την Miley Cyrus από ψηλά και άνετη παίζει με τον φακό!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε