Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor: Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Σπαλιάρας τα ‘δωσαν όλα! [vids]

Survivor: Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Σπαλιάρας τα ‘δωσαν όλα! [vids]

Οι πιο αστείες ερμηνείες του χθεσινού επεισοδίου του Survivor. Η παραφωνία του Βασάλου, τα τρελά κέφια του Αναγνωστόπουλου και το σεξ απίλ του Σπαλιάρα.

Άφθονο γέλιο χάρισε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τις ερμηνείες των παικτών στο Πάρτι της Ένωσης. Μαχητές και Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν τους τηλεθεατές να σκάσουν στα γέλια.

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Βασάλου, του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Γιάννη Σπαλιάρα. Και οι τρεις έκαναν τα πάντα για να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά των τηλεθεατών, γιατί το έπαθλο ήταν δύσκολο να το κερδίσουν!

Ο παράφωνος Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Βασάλος επέλεξε να τραγουδήσει το “Άστην να λέει” του Βασίλη Καρρά. Μπορεί να μην ήταν καλός στο τραγούδι, ωστόσο η σκηνική του παρουσία ενθουσίασε τους παίκτες – πόσο μάλλον με την προσπάθειά του να σκίσει το πουκάμισο – και τελικά συγκέντρωσε 5,75 βαθμούς.

Ο σέξι Γιάννης Σπαλιάρας

5,3 βαθμούς συγκέντρωσε το γνωστό μοντέλο που για άλλη μια φορά, ανέδειξε την σέξι πλευρά του, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου” του Σάκη Ρουβά. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, έκανε κόλπα με το τζιν του πουκάμισο, πήρε λάγνο βλέμμα, κούνησε το μαλλί και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο ευδιάθετος Κώστας Αναγνωστόπουλος

Ο πιο αστείος από όλους ήταν με διαφορά ο μισθοφόρος του νησιού, που ξέσπασε σε γέλια την ώρα που τραγουδούσε. Παρά την άνεση του, οι παίκτες δεν του “χαρίστηκαν” και  συγκέντρωσε μόλις 4,6 βαθμούς. “Η Πειρατεία σκοτώνει τη μουσική” ήταν το πιο αστείο tweet για τον “πειρατή” του παιχνιδιού.

Παρά τις προσπάθειές τους, τελικά στο παιχνίδι κέρδισαν ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Χρανιώτης που ενθουσίασαν τους πάντες με τις φωνητικές τους ικανότητες.

Αναμένουμε σήμερα νέο επεισόδιο Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε