Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θα είναι ο Γιώργος Λιανός στο «Dancing with the stars»;

Σε διαρκείς επαφές με πολλούς celebrities είναι αυτήν την περίοδο τα στελέχη του ΑΝΤ1 ώστε να αποφασίσουν ποιοι από αυτούς θα βρεθούν στην πίστα του «Dancing with the stars».

Ωστόσο, εκτός από τους διαγωνιζόμενους, στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν κι άλλες εκκρεμότητες να διευθετήσουν για το talent show τους.

Κατ’ αρχάς πρέπει να βρουν ποιος θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής, δίπλα στους Γιάννη Λάτσιο, Αλέξη Κωστάλα και Φωκά Ευαγγελινό. Μάλιστα δεν σκέφτονται «ποιος» αλλά «ποια» αφού λογικό είναι να μην στήσουν μία ανδροκρατούμενη επιτροπή αλλά να θέλουν μία γυναίκα ανάμεσά τους.

Από την άλλη μεριά όμως, αναζητούν άντρα παρουσιαστή που θα περιγράφει όσα γίνονται στο backstage του «Dancing with the stars». Μετά την αποχώρηση της Μαίρης Συνατσάκη τα στελέχη του ΑΝΤ1 θεωρούν ότι θα πρέπει να βάλουν άντρα παρουσιαστή στη συγκεκριμένη θέση που να διαθέτει χιούμορ και άνεση.

Από τα πρώτα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν αυτό του Γιώργου Λιανού που ανήκει στη νέα γενιά των παρουσιαστών, έχοντας όμως, αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της εκπομπής. Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Λιανός δεν θα βρεθεί στο backstage του «Dancing with the stars» λόγω βεβαρημένου επαγγελματικού προγράμματος. Συγκεκριμένα, μέσα στους επόμενους μήνες ο νεαρός παρουσιαστής έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις ως τραγουδιστής αφού έχει κλείσει να κάνει εμφανίσεις σε αρκετά μέρη της Ελλάδας, οπότε είναι δύσκολο να τις ακυρώσει.

Έτσι, τα στελέχη του ΑΝΤ1 αναζητούν άλλο παρουσιαστή που θα βρεθεί στο backstage του «Dancing with the stars» και θα μεταδίδει τα όσα συμβαίνουν εκεί. Οι οριστικές αποφάσεις για όλες τις εκκρεμότητες (διαγωνιζόμενοι, κριτής και παρουσιαστής) πρέπει να οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες καθώς το talent show προγραμματιζόταν να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 25 Μαρτίου αλλά όπως φαίνεται η πρεμιέρα του θα αναβληθεί για μία βδομάδα και μάλλον η πίστα του θα πάρει φωτιά την Κυριακή 1 Απριλίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε