Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Θα κάνει η Σαράφογλου απογευματινή εκπομπή στο Mega;

Θα κάνει η Σαράφογλου απογευματινή εκπομπή στο Mega;

Αναστάτωση προκάλεσε η ξαφνική παραίτηση της Μαρίας Σαράφογλου από την ΕΡΤ, καθώς ήταν προγραμματισμένο μετά την καλοκαιρινή άδειά της να επιστρέψει στην παρουσίαση της εκπομπής «Συμβαίνει τώρα» που μεταδίδεται στη ΝΕΤ.

Αντίθετα όμως, η δημοσιογράφος αποφάσισε να πάει στο MEGA και μάλιστα από την ερχόμενη Δευτέρα 13 του μήνα, θα βγει στην εκπομπή «Πρωινό Mega» δίπλα από το Δημήτρη Τάκη.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν πολλά σενάρια που θέλουν τη Μαρία Σαράφογλου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας σε καθημερινή απογευματινή εκπομπή που θα βγάλει στον αέρα το κανάλι της Μεσογείων την επόμενη σεζόν. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο ή είναι ένα ακόμα σενάριο, όπως πολλά ακόμα που κυκλοφορούν, στο τηλεοπτικό τοπίο; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, γιατί και οι δύο απαντήσεις είναι σωστές, αλλά και λάθος. Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Πριν αρκετό καιρό, πρώτα στο Newsit, σας είχαμε αναφέρει ότι τα στελέχη του MEGA σκέφτονται να βγάλουν στον αέρα κάθε απόγευμα μία ενημερωτική εκπομπή. Προσοχή: «σκέφτονται» κι όχι «αποφάσισαν», αφού είναι νωρίς για να λάβουν τις όποιες αποφάσεις. Αυτές θα ληφθούν μετά τον Αύγουστο (ίσως και μετά το Σεπτέμβριο) καθώς αν είναι να ξεκινήσει η εκπομπή, αυτό θα γίνει από Οκτώβριο και μετά…! Ε, αν η εκπομπή λάβει το πράσινο φως, τότε από τα πρόσωπα που θεωρούνται πιθανά για να αναλάβουν την παρουσίαση της εκπομπής είναι η Σαράφογλου που διαθέτει και την κατάλληλη εμπειρία για μία live ενημερωτική εκπομπή που θα δείχνει ό,τι έχει συμβεί μέχρι εκείνη την ώρα, αλλά και ότι συμβαίνει εκείνη την ώρα.

Έτσι απλά είναι τα πράγματα και μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ποτέ έως σήμερα τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων δεν έκαναν συζήτηση για το ποιοι θα παρουσιάσουν τη συγκεκριμένη εκπομπή, πόσο μάλλον να την δώσουν στη νέο-εισερχόμενη στο δυναμικό τους. Ας δούμε πρώτα λοιπόν, αν αποφασίσουν να βγάλουν στον αέρα την εκπομπή, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για την παραγωγή της και από κει και πέρα, θα συζητήσουν για το ποιος, ποια, ποιοι μπορεί να την παρουσιάσουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε