Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα «Μυστικά »… καίνε τους αντιπάλους τους

Τους περισσότερους τηλεθεατές κέρδισαν και χθες τα «Μυστικά της Εδέμ» ρίχνοντας στα… χαμηλά τους αντιπάλους τους.

Η σειρά που υπογράφουν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης έφερε στο MEGA 45,8 στο γενικό σύνολο συνεχίζοντας τη σαρωτική πορεία της. Απέναντί της, η σειρά «Εργαζόμενο κορίτσι» στον ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο 7,9 στο γενικό σύνολο ενώ το δελτίο ειδήσεων του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ έκανε μέσο όρο 12,2 στο γενικό σύνολο. Για ακόμα μία μέρα αποδείχτηκε ότι τα «Μυστικά» έχουν κερδίσει φανατικούς τηλεθεατές κι ότι στην ώρα του είναι ένας ανίκητος «μονομάχος» στη μάχη της τηλεθέασης! Κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πλέον και στα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια γι’ αυτό και αποφεύγουν να δώσουν μάχη μαζί τους!

Ποιες είναι οι εξελίξεις όμως, που θα δείτε στο αποψινό επεισόδιο των «Μυστικών»;

«Η Νταίζη, μην αντέχοντας να κουβαλάει άλλο το μυστικό μόνη της, εκμυστηρεύεται στη Στέλλα την αλήθεια για το Χρήστο και τα διαμάντια. Ο Ρούσσος εξηγεί στην Αμαλία ότι δεν ευθύνονται ο Στέφανος και η Εριέττα για το έμφραγμα που έπαθε. Η Μελίτα, αγνοώντας αυτήν την εξέλιξη, δίνει γραπτή κατάθεση και επισημοποιεί τη μαρτυρία της, βάζοντας έτσι την Εριέττα σε μεγάλες περιπέτειες. Η Αμαλία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Μελίτα πήγε και κατέθεσε ψέματα και την προειδοποιεί να μην μιλήσει στον Πέτρο για αυτό που έκανε, διότι η κατάστασή του απαιτεί ηρεμία. Στα χέρια της Νταίζης φτάνει, με παράξενο τρόπο, ένα γράμμα από τον πατέρα της, το Λύτρα. Σε αυτό ο Λύτρας την πληροφορεί ότι έχει εμπιστευτεί στον Πέτρο πολύτιμους λίθους για εκείνη, ως ένδειξη συγνώμης που την παράτησε.
Ο Στέφανος πληροφορείται την κίνηση της Μελίτας και της μιλάει με εξευτελιστικό τρόπο, ενώ εκείνη του δηλώνει πως ό,τι κάνει το κάνει επειδή τον αγαπά. Ο Ηλίας αναφέρει στη Δάφνη πως ο άγνωστος άντρας τον επισκέφθηκε στην Εδέμ και μάλιστα φύτεψαν μαζί και ένα δέντρο. Η Νταίζη επισκέπτεται το Ρούσσο στο νοσοκομείο και του ζητάει την περιουσία που της άφησε ο πατέρας της.»

Η συνέχεια απόψε στις 19:00, στην οθόνη του MEGA…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε